Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Gazİantep esnafını gezerek dertlerini dinleyen Özdağ, “MHP sorun yaratmak için değil, çözmek için iktidara talip. Vatandaşlarımız AKP’den bıkmış. Türkiye 8 Haziran’da MHP’nin iktidarıyla uyanacak” ded 
7 HAZİRAN’da yapılacak genel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren MHP Gaziantep milletvekili adayları çalışmalarına devam ediyor. Adaylar esnafı gezerek onların sorunlarını dinledi. MHP Gazitantep 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve diğer adaylar, “yeter artık bizi bu AKP iktidarından kurtarın” diyen esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. MHP’nin 7 Haziran’da iktidar olacağını ve şu ana kadar gördükleri teveccühün bunu gösterdiğini ifade eden Özdağ, “ MHP sorun yaratmak için değil, sorunları çözmek için iktidara talip. Bu nedenle desteğinize ihtiyacımız var. Görüyorum ki artık vatandaşlarımız da AKP’den bıkmış durumda. Türkiye 8 Haziran’da MHP’nin iktidarıyla uyanacak ve güzel günlerin ilk adımını atacak” dedi.

Kriz Türkiye’yi vurdu

Ekonomik krizin tüm Türkiye gibi Gaziantep’i de ağır bir şekilde vurduğunu, bunu yakından gördüklerini dile getiren Özdağ daha sunra şunları söyledi: “Esnaf ekonomideki ağır tabloya karşı çok sert tepki veriyor. Bu hemen hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Vatandaş 7 Haziran seçimlerinde AKP’den hesap sormaya hazırlanıyor. MHP olarak biz sadece şikâyetleri değil MHP’nin neler yapacağını anlatarak süreci değerlendiriyoruz. Önümüzde yaklaşık 1 ay gibi bir süre var ve biz özellikle bugün partimizin seçim beyannamesinin açıklanmasından sonra seçmenlerimize, halkımıza çok daha geniş bilgileri paylaşacağız. Daha geniş seçmen kitlelerini ikna etmeye devam edeceğiz.”

Halka güven veriyoruz

Özdağ, esnaf gezisinin ardından yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: “Önümüzdeki 1 ay hem Türkiye’de hem Gaziantep’te MHP’nin çok daha hızlı yükselme süreci olabilir. Şu ana kadar MHP duruşuyla ve vermiş olduğu güvenle yükseliş eğilimi içerisindeydi, bundan sonra vaatleriyle de yükseliş içerisinde olacaktır ve bu, şu anki yükselişinden iki kat daha fazla olacak. Türkiye anti demokratik eğilimlere, ekonomik kriz sürecine, toplumsal bölünme sürecine, dış politikada yanlışlık sürecine son verecek bir hamleyi 7 Haziran’da gerçekleştirecek ve 8 Haziran’da daha güvenlik ve huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız.” Gaziantep’in şu anda en büyük sorunun Suriye olduğunu belirten Özdağ açıklamasını şöyle sürdürdü: “2 milyonluk bir şehre 500 bine yakın bir başka ülkenin vatandaşını getiriyorsunuz. Elbette Suriyelilere üzülüyoruz, onlara söyleyecek bir şeyimiz yok. Biz AKP’nin dış politikasını, Suriye’de yangına benzin dökmesini ve daha sonra bu insanları bu ülkeye getirip kontrolsüz şekilde bırakmasını eleştiriyoruz.” Özdağ, Gaziantep’te eğitimin iflas etmiş durumda olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilisim