Yeniden Aydınlanma Derneği Genel Başkanı Halil Konuşkan beraberinde dernek heyetiyle birlikte Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezi ve parti teşkilatlarını ziyaret etti. 

Yeniden Aydınlanma Derneği Genel Başkanı Halil Konuşkan, dernek Yönetim Kurulu Üyesi öğretim görevlisi Adem Arı, Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, derneğin Ankara Şubesi'ni kurmakla yetkilendirilen Eray Ertürk ve derneğin Bolu Temsilcisi Levent Şimşek'ten oluşan heyet İYİ Parti Genel Merkezinde önce Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, daha sonra diğer genel başkan yardımcıları Koray Aydın, Hayrettin Nuhoğlu ve Ersagun Yücel tarafından kabul edildi.

Dernek Genel Başkanı Halil Konuşkan bir sivil toplum teşkilatı olarak ülkenin sorunlarına karşı duyarlı olmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını ve bu sebeple özellikle ekonomik kriz, Suriye İdlip sorunu gibi konularda parti yetkilileri ile istişare yaptıklarını Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ'a dernek adına Ankara'da konferans davetinde bulunduklarını ve bu hususta sayın Özdağ'ın davetlerini kırmadığını, bundan ziyadesiyle memnun olduklarını ifade etti.

Halil Konuşkan, Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ve özellikle uluslararası ilişkiler üzerine derinlemesine bilgi sahibi olan Ümit hocanın bilgilerinden dernek üyelerimizi ve vatandaşları faydalandırmaya vesile olmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Heyet ziyaretlerine İYİ Parti ilçe başkanlıkları ile devam etti. Heyet bu çerçevede Çankaya İlçe Başkanı Emekli Albay Kevser Ofluoğlu, Etimesgut İlçe Başkanı Tansel Geyik, Keçiören İlçe Başkanı Güçlü Şenel ve Sincan İlçe Başkanı Ali Ünal'ı ziyaret etti.

Dönüş yolunda ise Bolu il Başkanı Ahmet Örnekbaş'ı ziyaret eden Halil Konuşkan daha sonra dernek merkezinin bulunduğu Yalova'ya döndü.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Kaynak: YAD Genel Başkanı Halil Konuşkan Ümit Özdağ'ı ziyaret etti

Editör: TE Bilisim