Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Yeni Türkiye “ safsatasının İleri demokrasisi !!!

Okul Yönetici atamalarından tamamen siyasi davranılarak 7 bin okul müdürünün kendilerine göre hazırlamış oldukları kriterler le ve yapılan puanlanmayla yetersiz görüldünüz yada istenilen puanı elde edemediniz diye görevlerinden alınması sağlanmıştır. Bunun Siyasi Bir karar olduğunu söylüyoruz ..Şöyle ki eğer bu uygulama siyasi ve yandaş kayırma ve biat edenlerin kadrolaşması olmasaydı, Yolsuzluktan sürgün edilen bir okul yöneticisi 85,75 puanla değerlendirilmezdi, Siyasi olmasaydı Ölen okul müdürünü 100 tam puanla değerlendirilerek atama si yapılmazdı … .

Adım adım yandaş ve biat edenlerin kadrolaşması yapılacaktır. Sıra Öğretmenlere gelecektir .”yeni Türkiye” safsatasının geleceğinde tek parti devleti ve tek adam Diktatörlüğü kurulmaya çalışılacaktır Umarız bu ülkeye sahip çıkanlar çoğalır ve aklını başına alır da bu gidişata dur der.

Vahip Çalık

Editör: TE Bilisim