MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Aksaray Kılıçarslan Parkında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri münasebetiyle MHPteşkilatı olarak Türkiye'yi il il, ilçe ilçe gezdiklerini söyledi.

Seçimlerin, iç ve dış tehditlerin arttığı, yaşanan sosyal ve ekonomik sorunların çözümsüzlüğe terk edildiği bir dönemde yapıldığını ifade eden Bahçeli, "Bu süreçte Türkiye'nin geleceği belirlenecektir. Bu süreçte milletimizin, önümüzdeki yıllarda siyaseten yeniden şekillenmesinin fırsat ve imkanı doğacaktır. Onun için bütün siyasi partilerimiz bu seçimlere özen göstermektedir" dedi.

Seçimlerin, bin 394 seçim çevresinde, 25 siyasi partinin katılımıyla gerçekleşeceğini ifade eden Bahçeli, Aksaray'da seçime katılan siyasi partilere ve onların adaylarına başarılar diledi.30 Mart'ta sandığa gidişin coşku ve heyecanla olması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, sandık görevlilerinin olası olumsuzluklara dikkat etmesinin önemine işaret etti.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Milliyetçi hareketin oylarıyla, milliyetçi hareketin sırtında kurban keserek hak yiyenlerin yıllarca iktidar olduğunu savunan Bahçeli, şöyle devam etti:

"Artık buna fırsat vermeyelim. Türkiye'nin önümüzdeki döneminde Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin geleceğini belirleyen tek siyasi kurum olmalıdır. Kamuoyu araştırması değil, kamuoyunu yönlendirme maksadıyla yapılan araştırmaların sonuçlarına itibar etmeyiniz. Bazılarını görüyoruz, diyorlar ki 'Türkiye genelinde bilmem ne şirketinin yaptığı araştırma sonucu', bilmem ne gazetesinde veya televizyonunda her gün yayınlanıyor. Ne olmuş, 3 bin 500 denekle yani anketörle araştırma yapılmış, 'Bilmem ne partisi yüzde 49 almış, bilmem ne partisi yüzde 32 almış, Milliyetçi Hareket Partisi ise işte şuralarda.' Bu araştırmayı yapanlar, paraya boğulup emeğini satanlar, Aksaray'a gel de şuradaki 10 binleri gör. Bunlar parayla anketör değil, bunlar milli iradenin, bu aziz milletin evlatları."

Editör: TE Bilisim