BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Türkiye yangın yerine dönüyor.Yakılıyor,yıkılıyor,yağmalanıyor ve talan ediliyor.
Bu suçları işleyenlere PKK uzantısı HDP genel başkanı sokakları işgalle yer tutmaya çağırıyor.
Bu insaf ve insanlıktan yoksun vahşet bu necip milletin müsamahası ile oluşturulan hayal, hezeyan ve ne olduğu neyi getirdiği neyi götürdüğü toplumdan ısrarla gizlenen beklentilerle,
devletimiz bu meseleyi çözüyor, züğürt tesellisine dönüşmüştür.
Bu problemi çözme umudu tam bir toplumsal hipnotizeye ve duygu sömürüsü ile iktidar için gizli siyasal rüşvete dönüşmüştür.

Aman ''süreç zarar görmesin'' diyerek tekrarlanan nerede ise toplumun hazım sistemine verilen etnik ameliyat öncesi narkoza dönüştürülmüştür. Bu gösterilerin sorumlularına gereken cezayı vermeyen ve bu katil sürüleri ile müzakere eden hiç bir ülke ayakta kalamaz.

Aslında ayaklanma, alçak, kundaklama, yıkma, yakma, yağma ve talan eylemlerin yasal müeyyidesi yok mudur?
HDP genel başkanının dokunulmazlığını suratle kaldırıp onu yasalar karşısında mahkum etmeyenlerin, hayali paralel suçlu arayışları son derece utanç verici iki yüzlülüktür. Ortada suç varken bu suçun muhataplarına ceza vermekte tereddüt eden bunu hala süreç edebiyatı ile geçiştiren, bu suçlu eşkıya başı Selahattin Demirtaş ve Öcalan ile görüştükten sonra eylemlerine müdahale suçluların imtiyazı değil midir?

Şimdi şunu soruyoruz bu katil şebekeleri karşısında yasalar niçin uygulanmıyor? Bu keyfilik dünyada hangi hukuk devletinde vardır? Mevcut yasaları suçlulara uygulamayıp, paralel örgüt adı altında, aslı astarı isnatları tartışmalı suçlular ortaya çıkarmak, yasal paketler hazırlamak, bu milleti iktidarı sürdürme adına oyalamak, farklı düşüneni mahkum etmek değil midir? Paralel şikayetleri ile AKP parti devletini kökleştirip kurarken, Ülkücüler başta kamudan muhalif olan herkesi tasfiye etmek, hangi Müslümanlığa,hangi adalet anlayışına sığar?

Katil,yakan,yıkan,yağmalayan,talan eden bayrak yakan,Atatürk büstü yakan PKK her türlü suçu işlerken, hala barış zırvaları ne anlama geliyor? Bu suçlulara yasaları uygulamayıp, onlara açılım yoldaşı olup yeni yasal paketlerle kimi suçlu ilan etme peşindesiniz? ''Yasalar suçlulara eşit uygulanır'' bu evrensel hukuki gerçek sizin kafanızda iktidarı sürdürme çifte standardına dönüşmüştür.Bu ülke bu kadar keyfi yönetilemez,ülkemiz hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. Ülke PKK nın yeni isyan provalarını asla kaldıramaz. Yeni muhtemel isyanların tedbirini alamayan, hala bu katil kanlı alçaklara ümit bağlayanlar avuçlarını yalayacaktır. PKK üzerinden uydurma barış arayanlar kesinlikle rezil olacaklardır. Ülkeye yazık etmeyiniz, sıkıştığınızda PKK terör örgütü değil midir? diyerek U dönüşleriniz sizi ve iktidarınız kurtarmayacaktır. Öcalan'la barış(!) açılımı yapmak tam bir maskaralık ve utanç verici çifte standarttır.Bu katil sürüleri ile sizi bu kadar uydurma birlikteliğe mecbur eden şartları artık bu millete açıkça anlatmak zorundasınız. Artık vakit tamam, azgın kudurmuş köpekleri, hukuk devleti sırtında taşıyamaz.Bu garip cefakar millet sizi nereye kadar, daha ne kadar, sırtında taşıyacaktır? Ülkenin imkanları adaletsiz bir şekilde seçim kazanmaya seferber edildiği, siyasal rüşvetle alınan seçim ve kazanılan iktidar artık bitirilmeli ülke uçurumun kenarından döndürülmelidir. PKK ile sözde barış(!) süreci başladıktan sonra Müslüman Kürt kardeşimiz komünist örgütün kucağına bırakılmıştır.

Müslümanlık sömürüsü yapan AKP PKKya örgüt tarihinde en büyük prestiji kazandırarak, katılanların sayısında patlama yapılmasına vesile olmuştur. Örgüte adeta taze kan ve hayat veren süreç, bu kudurmuş asker polis bebek katillerinin, yakmasına, yıkmasına ve yağmalamasına çanak tutmuştur. Türkiye cumhuriyeti devletine,güvenlik kuvvetlerine destek veren bölge insanı cezalandırılmıştır.

Editör: TE Bilisim