Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Protesto sırasında Yeni Akit gazetesinden ateş edildiği, yayınlanan videolarda net bir şeklide belli oluyor.
Gerçi Yeni Akit'çiler "Dün akşam saatlerinde gazete binamızın önüne toplanan bir kısmı silahlı yaklaşık 200 kişi..." gibi açıklama yaptı. 

Sabah yayınlanan haberde Ülkücülerin ateş ettiğini yazan Yeni Akitçiler daha sonra metni değiştirdikleri gözlerden kaçmadı.

Eğer metin değişmeseydi soracağımız soru "Madem ateş ettiler, binada neden kurşun izi yok?"olacaktı.

Diğer bir soru ise Hz. Muhammed karikatürlerini yayınlayan Charlie Hebdo’nun son sayısı için özel yayın yapan Cumhuriyet gazetesini protesto eden Ülkücüler neden Yeni Akit'i protesto etme gereği duydu?

Biz söyleyelim facebook sayfasında photoshop’la dayak yemiş bir Atatürk resmi paylaştığı için.

Gerçi, telefonla ulaştığımız Yeni Akit'ten Mehmet Aydın isimli çalışan bu iddiaları kabul etmiyor ama Yeni Akit bu konuda fazlasıyla sabıkası bulunuyor. 












Asıl konu ise Yeni Ak it'çiler ülkücülere hakaret etmeyi bir meziyet sanıp Twitter'den resmi hesaplarından "ÜLKÜCÜLER ADAM OLSA KENDİLERİNE KÖPEK DEMEZDİ" gibi adice, aşağılık bir twit atmalarıdır.



Mehmet Aydın bunuda kabul etmedi ama, minik bir araştırma sonucu Ekşi Sözlükte yayınlanan bir mesaj bunun doğruluğunu ortaya koyuyor.

15.01.2015 01:35'te pink floyd floyd yaylalar isimli kullanıcının yazdığı mesajda "akit yazarlarının ülkücülere itafen söylediği sözler.Akit'in resmi hesabıda atıp sildi"deniliyor.
Saat ve tarih göz önünde bulunulduğunda Ak it bu mesajı atmıştır.



Asıl komik olan ise dün gece ki protestonun “Paralel operasyonu mu?”diye sorgulanması..Buna ise sadece :) diyoruz.

Kendisine Akit yazarı diyen klavye kahramanı korkak M.Taner Yıldırım(@mtaneryildirim) ise dün geceden beri olamdık hakaret twitleri yayınlamaktadır.









Yeni Ak it'çilere bunda kabul etmeyerek tanımadıklarını söylediler.

Ama kısa süre sonra bu alçak şahsın Akit'le bağlantısını ortaya koyacağız.

Unutmadan şunuda söyleyelim,Ak it " Dün akşam saatlerinde gazete binamızın önüne toplanan bir kısmı silahlı yaklaşık 200 kişi, çalışanlarımıza hakaretler ve tehditler yağdırdı." şeklinde yalan dolu bir haber yayınladı.
Üşenmedik resimlerdeki insanları saydık ve Polisler,gazeteciler dahil ön saflarda kadın olduğu halde toplam 94 kişi var.



Kaynak: haberhergun

Editör: TE Bilisim