Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
                                                                           

7 Haziran 2015'te yapılacak 25. Dönem milletvekili seçimlerinde İstanbul 1. Bölgeden milletvekili aday adayı olan Ahmet Şahin 7 Hazirandaki seçimlerin ülkemiz için hayati bir öneme sahip olduğunu, var olma ve üniter devlet yapımızın devamının oylanacağı bir seçim olacağı vurgusunu yaparak her vatandaşımızın bu kritik dönemde sandığa giderek ülkenin geleceği, birlik ve beraberliği için oy kullanması gerektiğini belirtti.
Mevcut iktidarın her alanda bocalama içinde olduğu kendisini kurtarmak için akla gelmeyecek her türlü hukuk tanımazlığı yaptığını vurgulan Ahmet Şahin bunların hesabının mutlaka sorulması gerektiğini ve bunu yapacak kadroların Milliyetçi Hareket içinde bulunduğunu hatırlatarak yetkiyi alır almaz bunların üzerine kararlılıkla gidileceğini yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini kaydetti.
Her sorumluluk sahibi ülkesini ve milletini seven vatandaşımızın taşın altına elini koyması ve büyük fedakarlıklarla gece gündüz çalışarak milliyetçi iktidarın temellerinin atılması artık elzem hale gelmiştir. Milletimiz geçim sıkıntısı, işsizlik,adaletsizlik, terör ve yolsuzluklardan belini bükemez hale gelmiştir.Milletimizin sığınacağı güveneceği tek liman Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Milliyetçi Hareket , yetişmiş her alanda ehil kişilerden oluşan kadrosuyla  tüm bu sorunların ilacı olacaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarı zalimin kabusu mazlumun hayali olacaktır.
O Yüzden diyoruz ki Bizimle Yürü Türkiye…

Ahmet ŞAHIN Kimdir?
1978 Erzincan doğumlu olan Adayımız İstanbul Teknik Üniversite'si İnşaat mühendisliği Anadolu Üniversite'si işletme bölümlerini bitirdi. Marmara Üniversite'si Fen bilimleri  Enstitüsü'nde İş güvenliği ve işçi sağlığı Alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Özel sektörde çeşitli kademelerde çalıştı. Halen özel bir şirkette proje müdürlüğü ve danışmanlığı görevlerini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 
 
 
 

Editör: TE Bilisim