Meral Akşener MHP’de derin yapının tesirinde kalmadan genel başkan olursa başta doğu-güneydoğu Anadolu olmak üzere etrafa savrulmuş MHP’ye ve Türk dünyasına gönül vermiş milyonları MHP etrafında toparlar teşkilatlara canlılık getirir.

12 Eylülden beri ezilip dağılmış kadrolarını toparlar yaraları sarar,  şehit ve gazilerin aileleri başta olmak üzere milyonları dayanışma içerisine sokar ayağa kaldırır. 
300 milyon Türk dünyasının ümitsizliği sona erer yalnız olmadıklarını hissederler.

 Avrupa’da unutulan teşkilatlar yeniden ayağa kalkar, yurt dışı desteği karşılıklı artar Türkiye’nin Avrupa’da gücü ortaya çıkar. 
 Ruslar Bayır Bucak başta olmak üzere Türkmen köylerine bomba atarken başına gelebilecekleri düşünmeye başlar. 

 Yargı başta olmak üzere güvenlik hizmetlerinde görev yapan ülke sevdalıları yalnız olmadıklarını hissederler. 
 MHP genel başkanı olarak kadın ayrıcalığı ile yapılacak ilk cumhurbaşkanlığı veya devlet başkanlığı seçiminde  Türkiye’nin ilk devlet başkanı olur. 
 Balkanlarda ve Asya’da ülkeler arası işbirliği güç birliği daha üst düzeye çıkar,.

Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler

Türklerinde Kürtlerinde huzur ve güvenliğini en etkili şekilde sağlar, teröre ve tehdide asla pabuç bırakmaz.
Grup toplantılarında ve mitinglerde 20 yıl sonra MHP’de kâğıttan hikâye okuma yerine yüreğinden konuşur milletiyle gönül bağını güçlendirir.
Sokaklarda maydanoz fiyatına satılan demokrasiyi değil, herkesin hakkının hukukunun, şerefinin, haysiyetinin korunduğu Türkiye’yi hızla inşa eder.
Muhalefete ilk etapta canlılık getirir sistemin kör topal kalmasını sona erdirir. Siyasi rekabet başlar iktidar daha dikkatli ve duyarlı olur.
Genel oyların yarısını temsil eden kadın oylarının önemli bir kısmını alır Avrupa’da Türk imajına olumlu katkı sağlar. 

Meral Akşener hanımın MHP de genel başkan olması halinde olabileceklerin az bir kısmını yazmaya çalıştım, bundan daha fazlasını Meral Akşener’in MHP’de başarabileceğini en iyi Devlet Bahçeli ve istihbarat ağırlıklı çalışan çekirdek ekibi biliyor; teşkilatları yargısız infaz etmelerinden endişelerinin boyutu da anlaşılıyor. 
Meral Akşener gelirse ne olur? Sorusuna  cevabı Türk halkı çarşı pazarda çok daha fazlasını verir, halkın bildiğini siz Bahçeli bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Editör: TE Bilisim