Ak parti Haberleri

Ak parti haberleri ve güncel Ak parti gelişmeleri, Ak parti ile ilgili tüm video, Ak parti fotoğrafları ve Ak parti haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


GÜNCEL

Bağcılar Belediye Meclisi'nde AK Parti'nin adayı olarak Bağcılar Belediye Başkanlığına seçilen Abdullah Özdemir, görevi Lokman Çağırıcı'dan devraldı.

GÜNCEL

Mhp Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener'e Karşı Ak Partililerden Linç Kampanyası.

GÜNDEM

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi. Biraz önce NTV de YSK’nın MHP 10 Temmuz da kongre yapamaz kararını değerlendirdi.

GÜNDEM

AKP'de devam eden 2. Olağanüstü Kongre sürecinde AK Parti Genel Başkan adayı belli oldu. Bununla ilgili olan haberimizi dikkatlerinize sunuyoruz.

GÜNDEM

MHP Genel Başkan adaylarından Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, AK Parti’nin 'düşük profilli' genel başkan arayışına gönderme yaparak partisi içindeki kongre...

GÜNDEM

AKP kurucusu Nevzat Yalçıntaş, 17 Aralık sonrası dönemin Başbakanı Erdoğan'ın istifa edip kabineyi düşürmesi gerektiğini söyledi.

GÜNCEL

Fuat Avni, gerçekleştirilmesi planlanan başkanlar kurulu toplantısı öncesi yine şok iddialarda bulundu!

GÜNDEM

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in de aralarında bulunduğu bazı milletvekillerine ait 11 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

GÜNDEM

AKP Şanlıurfa ilinin ceylanpınar ilçesindeki ilçe teşkilatı toplu istifa kararı aldı

GÜNDEM

AKP Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Metin Doğan, siyasi ilke gereği Kahramanmaraş il yönetiminin de asil ve yedekleriyle beraber istifa ettiğini...

GÜNDEM

AK Parti, son operasyonların oy oranını değiştirmediğini öne sürse de, yüzde 51 olan başarı hedefini yüzde 38'e çekti.

GÜNDEM

AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Çetin, ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edildi.