Birileri hakikaten malı götürüyor,gemicikler boy boy... Türk Tarih Kurumunun ,Ermeni belgelerini diğer ülkelerden araştırmak için lazım olan bütçeyi bu adamlar tarih kurumuna vermek için yardımcı olmadılar. Sonunda o zamanki tarih kurumu başkanı maduriyetini basına aktardı. Beyenmediğiniz Devlet Bahçeli 400 küsür milyar(eski hesapla) TL kendi parasını bu kurumun harcaması için hibe etti. Zaten Devlet Bey'in varlığı küçülürken ,bu adamların varlığı dağ gibi büyüyor. Yaşadığım ildeki yandaş olan hemşehrilerimde de bu gelişmeleri izliyoruz. Sonrada ADALET , hemde Ömer'in adaleti ...Hangi adalet,kime adalet?

Şimdide ülkeyi pkk nın kucağına oturttular. Bölücü başı en muteber adam . Ona danışılıyor,meselelerin çözüm yeri İmralı Görüşen şerefsizdir dediler ama sonra ortaya çıktı ki ,ortak kararlar alınıyor. Güneydoğu'ya bugün pkk lı olmayanlar gidemiyor. Asker ,polis önlem almadan dolaşamıyor.Kandildeki Karayılan mecliste milletvekili görevine talip. Apo zaten geleceğin görünürdeki parlayan yıldızı. Anaları ağlatanlar,katiller baştacı. Sakıklar ,Aynalar,tüm ileri gelen PKKlılar,akp içindeki kürtçüler, chp içindeki kürtçüler, bdp liler keyften sırıtıyorlar. Eyalet sistemi,Federasyon sistemi sözünü almışlar herhalde.

Zaten başkanlık sistemi de adım adım uygulamaya konulacak... Padişahım çok yaşa konumundayız ! Silahlı PKK lılar Kuzey Irak'a ABD ninde öngörüsü ile çekilme durumundalar . Orada konuşlanacaklar.Binlerce ŞEHİDİMİZİN katili hiçbir ceza almadan elini kolunu sallayarak,sırıta sırıta korunaklı biçimde sınırın dışına çekilecekler. Tabii zamanı gelince,verilen tavizlerde aksaklıklar oldumu tekrar geri gelecekler.Merak edilen ise Öcalan,pkk ,hükümet nasıl bir anlaşma yapmıştır? Neler verilmiştir? Böyle bir örgütle aynı masaya oturup anlaşmak Türkiye Cumhuriyeti Devletini gelecekte hangi badirelere sürükleyecektir? İçeride örgütlü pkk tetikte bekliyor.Yapılan anlaşmanın içeriği ileride tahminim odur ki başımıza bela olacaktır.

Akil adam dedikleri dolaşıyorlar. Her gittikleri yerde de sert kayalara tosluyorlar.Bazen kaçacak yer arıyorlar.Mevzu onlara anlatılan gibi değil. Zaten bunların 10 küsürü Türkler Ermenileri katletti diyenlerle birlik olup, imza koyanlardır.Türk Milleti artık uyanmalıdır. PKK bu ülke üzerindeki taleplerini asla bırakmayacaktır. Bütün bunlar bir oyundur,oyunun parçalarıdır. PKK asla silah bırakmayacaktır.Zaten her taraf pkk lı dolu. İkibin kişi (tekrar gelmek için) dışarı çıksa ne olur ki?

Türk Yurdunda Türk kelimesi bu dönemde öcü oldu. TC ibaresi devlet dairelerinin girişlerinden tek tek kaldırılıyor.Ne mutlu Türk'üm diyene ! Atatürk'ün sözü yasaklanıyor, birçok yerde taksilerden toplandı bile. Türk kelimesi ırkçılık olarak görülüyor.“Batı Emperyalizmi tarafından kurgulanan bir takım projelerle Türkiye’nin milli ve üniter devlet yapısı ortadan kaldırılmak istenmektedir. Türkiye’ye dışarıdan dayatılan ve “ çözüm süreci ” adıyla sunulan projelerin nihai hedefi Türkiye’de kimliksiz bir toplum oluşturmak ve uzun vadede şehir devletleri kurulması yoluyla ülkeyi parçalamaktır. Türklük kavramının Anayasa’dan çıkarılmak istenmesinin temel sebebi budur..


Eş başkanı izliyorum ,MHP ye yükleniyor da yükleniyor. Müthiş bir yanıltma prosüdürü izliyor. Herşeyi doğru bilen onlar. Ne diyorsalar haşa sanki Allah kelamı. Diğer insanlar hiçbirşey bilmiyor. O ne diyorsa salondan müthiş alkışlar. Yönetenler ve yandaşlar, asgari ücretlinin aç kaldığını,çöplerden insanların yiyecek toplayarak geçindiğini,birilerinin kısa zamanda köşe döndüğünü gizleyerek ,adaletsizliğin tavan yaptığını akla bile getirmeden habire yağdanlık yapmayı şeref sanıyorlar.PKK ile ne görüşüldü? Nasıl bir anlaşmadır ki? Hain olan herkes mutlu ve mesut ,ağızlar kulaklarda. TC ibareleri her kurumdan tek tek sökülüyor. Türk kelimesi ayaklar altında . Atatürk büstleri hurdalıklarda ... 23 Nisan Bayramları statlara sığmazdı ,artık ruhuna el fatiha... Şehit ailelerinin ve vatandaşların çözüm sürecine tepkileri ise onlar birkaçtane çapulcu diye ötelenmekte... Velhasıl verilen desdeklerle pkk nın Kuzey Irakta kurduğu devlet alabildiğine meşruluk kazandırılmaktadır.Binlerce katil ,devlet güvencesi altında Türk Milleti'ne sırıtarak yol almakta ... Bende Türk Milliyetçisiyim diyen bazı yandaş yardakçıları ise hala birilerinin değirmenine su taşımaktalar. Ve adamlar yalanı ve siyaseti çok iyi kıvırıyorlar. Millet ise bunu yutuyor.Türk Halkı kendi durumu ile yandaşların durumunu hiç mi karşılaştırmıyor?

Zaten bu güruh yıllardan beri Atatürk düşmanlığı yapıyordu ,şimdi ele geçirilen imkanlarla Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet fes edilmeye çalışılıyor. Epeycede yol alındı gözüküyor. Yeni anayasada ilk maddeler , bölücülerle yapılan işbirliği ve alınan destekle kaldırılmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri sarsılmak istenmektedir .Şimdi sorun Devlet Bahçeli ,onuda halkın gözünden iftiralarla düşürüp veya adli herhangi bir sebeple bir ıskalarsalar ,bölücü istekler bir bir uygulanacak ... Gün ola hayrola ,yaşayıp göreceğiz...

Allah bu milleti hainlerin ,zekasızların,satılmışların,hışmından korusun.Amin...
Saygılarımla...
Cevat Nas