'Siyasal İslamın Gerçekleri' 'Siyasal İslamın Gerçekleri'
Partisinin grup başkan vekilliği görevinden alınan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, kırgınlık ve alınganlık içinde olmadığını açıkladı.

CHP’nin Meclis Başkanı adayı Deniz Baykal için ‘Eğer Baykal’ı seçtirseydik, dinsiz bir partinin adamını seçtirdiniz şeklinde eleştirilecektik’ sözleri üzerine MHP Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Kişisel hesabından "Bugün itibariyle MHP grup başkan vekilliği görevimden alınmış bulunmaktayım." diyen Halaçoğlu, şunları yazdı: "Hiçbir kırgınlık ve alınganlık içinde değilim. Göreve layık gören başta genel başkanımız olmak üzere destek olan bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görevlendirildiğim andan itibaren bütün gücümle hizmet etmeye çalıştım. Bugünden sonra da her şart ve ortamda, her kademede partimin ve milliyetçi fikrin bir neferi olarak hizmete devam edeceğimi, ülkümüzün makam ve mevkiyle ölçülemeyeceği şuurunda olarak bütün dava arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Her şey Türkiyemiz ve Türk milleti içindir."

'HER TOPLUM LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR'

Hesabından bir de menkıbe paylaşan Halaçoğlu, sürekli ‘Rabbim bana varlığından bir emare göster.’ diyen adama Allah’ın önce gökyüzünde uçan kelebeği, kuş cıvıltısını, çakan şimşeği ve bir kişinin cenazesini sırayla işaret olarak gösterdiğini ancak adamın görmediğini aktardı. Halaçoğlu paylaşımını, "Görmek için göze, duymak için kulağa, anlamak için akla, oralı olmak için de duygu ve imana sahip olmak gerekir. Sözleri çarpıtmakla gerçekleri hiç kimse örtemez. İnsan sadece kendi kendini aldatır. Kaç kişi benim konuşmamın tamamını dinlemiştir veya okumuştur merak ediyorum. Maalesef her toplum lâyık olduğu şekilde yönetilir." sözleriyle bitirdi.

Editör: TE Bilisim