Hürriyet kavgası veriyoruz, ADALET için CAN çekişiyoruz… Seçmeni olduğumuz partimizde, SEÇME ve SEÇİLME hakkını elde etmek, ANAYASAL hukukumuzu gözetmek istiyoruz. Anayasa demek İSTİKLAL demekse, bunun uğruna YAŞAMAK ve YAŞATMAK istiyoruz… 

Bunun için partimizde İRADE beyan etmek ve DELEGE iradesinin temsiliyle KONGRE yapmak istiyoruz. Biz ASİL bir milletin İSTİKLAL bekçisi olmak adına ÜLKÜCÜ olmadık mı? 

Fikir gazilerimizi ÇIRILÇIPLAK soyup da İHTİLAL mahpushanelerinde aşağılamadılar mı?

Tenasül uzuvlarına cereyan bağlayıp onurlarına saldırmadılar mı? Vaz geçtik mi? HAYIR ve Hayırdır? 

İSTİKLAL kavgamızı ne zaman kaybettik? Vurguncu düzene karşı İSYAN adına ÜLKÜCÜ olmadık mı? 

Hürriyetçi ve Şahsiyetçi olmak adına ÜLKÜCÜ olmadık mı? Kavgamız HÜRRİYET, varlığımız ŞAHSİYET değilse, neye yarar alıp verdiğimiz NEFES?

Problem olmadığı, sorun çıkmadığı zamanlarda, bir ŞEY unutmak istemiyormuşçasına “ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ” diyerek hafızamızı TAZE, kavgamızı DİRİ tutmaya çalışmadık mı? Haydi bakalım… Ülkücü Hareket engellenmeye çalışılıyor. Hukuk yavaşlatılmış, İSTİKBAL karartılıyor.

Herkes biliyor HUKUK’un sonucunu, HUKUKEN oyalama çabasını ve elde edilmek istenen AHLAKSIZ sonucu… Hukuk eninde sonunda istediğimiz sonucu verecek, lakin GECİKMİŞ adaletin, ADALET olmadığını İNKAR mı edelim?

Kral ÇIPLAK, herkes her şeyin farkında… Son beş yıldır bir avuç ülkücünün HÜRRİYET kavgası, MİLLET talebine, MİLLİYET onuruna dönüştü… Krala, ÇIPLAK diyen ÇOCUK masumiyetindeki ÜLKÜCÜLER, artık TOPLULUK değil TOPLUM oldu… Engelleyin de görelim… İSTİKLAL bekçiliğini İHTİLAL kavgasına dönüştürmek isteyenlerin zulmüne boyun eğersek namerdiz… 

Sırf bize, yani seçmenine HESAP vermemek, KONGRE yaptırmamak uğruna, başka odaklara HESAP vermeni RED ediyoruz ve dahi RED edeceğiz. 80 vekille veremediğin HUKUKİ desteği, 40 vekille verme acziyetini RED ediyoruz ve RED edeceğiz. Hür irademizi, başkalarıyla BASKI altına alma çabanı ve DİKTA tavrını RED ediyoruz RED edeceğiz. İman ettik ki, ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ, o halde bu HAREKET erdemini, tepkisiz İKAMET portresine çevirmeni RED ediyoruz ve RED edeceğiz. Bir zamanlar bize SALDIRI hedefi olarak gösterdiğin odakların PRANGASINA vurulmanı RED ediyoruz ve RED edeceğiz. Fatiha bilmez Ülkücüler olarak aşağılandığımız odaklara, KOLTUK korumak için yaptığın teslimiyeti RED ediyoruz ve dahi RED edeceğiz. Kavgamı, davamı, AYAKALTI gösterme cüretine sığınmanı ve bu yolla AYAKLAR ALTINDA kalmanı RED ediyorum ve dahi RED edeceğim.

Şimdi PAZAR günü KONGRE düzenini aldık… Hukuk eğer HUKUK gibi işlerse KONGRE yapacağız, eğer bize KARAR açıklamak yerine OYALAMA taktiği güdülecekse ÇIĞLIK olacağız… Bazen KIRBAÇ veya ÇELİK karşısından KAÇMAK yerine, karşısına DİKİLMEK gerekiyorsa, o gün ELHAMDÜLİLLAH, orada olacağız. Bir zamanlar bize CEMAAT ile birleşerek saldıranların, şimdi kimlerle İŞBİRLİĞİ yapıp tüketmeye çalıştığını görmek uğruna orada olacağız. 

Dokuz Işık doktrinimdir, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ liderimdir. Doktrinde dediği gibi “Hak verilmez, ALINIR” alacağımı TAHSİL etmeye gidiyorum. Hürriyetime REZERV koyulmasını RED etmek, delegemin beni temsil etmesine OLANAK sağlamak için gidiyorum. 

PAZAR günü tüm ülküdaşlar oradayız, Yaşasın HÜRRİYET mücadelemiz… Allah YAR ve YARDIMCIMIZ olsun…