“KİMYASAL SİLAH”, DEAŞ, KATİL ESAD, PKK(PYD) VS. BAHANE...
SİYONİST HAÇLI 
İŞGALİ ŞAHANE(!)

ESAD'I YAKINDA RUSYA  
İLE PYD GİBİ KOYUNLARINA ALIRLAR



Asker, polis ve çocuk katili Pkk(PYD)yi korumaya alan, DEAŞ katillerini tahliye edip himayeye alan DEAŞ ile, mücadele adı altında vekalet savaşçısı terör örgütleri üzerinden BOP gereği bölgeyi dizayn eden ABD ve işbirlikçileri; Kurban bayramında Saddam'ı astılar! Ramazan'da Libya’yı bombaladılar; Miraç Gecesi Suriye’yi bombaladılar... 

Günler, geceler bitmiş(!) 

Irak’ta 1,5 milyon masum insanı katlettiler... yüzbinlerce kadının ırzına geçtiler. Sonunda "Irak’ta kimyasal silah yokmuş" dediler.

Katil Esad’ı da Suriye’yi tam bölüp işgal ettikten sonra, Suriye’de veya evlerinde misafir ederler. 

Sonuçta bu asırda başlattıkları İsrail adına evangelist siyonist Haçlı savaşını, yalanla dolanla kanla ve gözyaşı ile sürdürürürler.

Hedef Arz-ı mevud...Türkiye ve Türk İslam dünyasıdır.

Esad, DEAŞ, PKK(PYD) vb. kanlı örgütler sadece işgal gerekçesi, kılıfı ve aldatma algı manivelasıdır. Asıl katil Esad, DEAŞ, PKK (PYD) kadar, emperyalist alçaklardır. 

Yıllarca İsrail, Filistin'de terör örgütleri ile mücadele adı altında büyüdükçe büyüdü; aynı yol ve yöntemle, ABD ve işbirlikçileri Truva atları takımı olarak sahnededir. 

İslam dünyasındaki bir kaç istisna dışında, yönetimler emperyalistlerin karşılıklı kuklası, taşeronu ve siyasal franchise'ıdiı. 

Türk milleti uyanık olmalıdır! 

Hedefleri 21. Yüzyılda her sosyal siyasal yapıya sızarak ve fonlayarak, büyük İsrail, büyük Ermenistan ve o yolda manivela olan her değeri kullanmak ve bulaşık bezi gibi atmaktır. 

Esad’ı cezalandıran, askerimin katili ile koyun koyundadır. Afrin operasyonunda Türk devletine nasıl davrandıkları ortadadır. 

Esad’a bomba atanlar, yarın pkk(pyd) gibi koyunlarına alır!

Sabri Şenel