Geçtiğimiz hafta, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye ait elinde tespih, başında kasket, sırtında palto olan bir fotoğraf MHP'nin resmi sosyal medya sayfalarında yayınlandı. Fotoğrafın üzerinde de MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye ait "İstanbul'un bütün semtlerini iyi bilirim. Karagümrük'e de sevdalıyımdır." sözü yazıyordu. Bu poz ve mesaj, gerek Türkiye genelinde, gerek İstanbul'da, gerekse Karagümrük bölgesinde büyük ilgi ve alaka görmüştür. Televizyonlarda yapılan röportajlar da bunun delilidir.
MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin makam odasını ziyaret edenler bilir ki, bu poz 2 yıldır makam masasının solunda duran çerçeve içindeki bir fotoğraftır. Yani bu fotoğraf yeni çekilmemiştir.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, İstanbul'da okuduğu lise yıllarında ve MHP Genel Başkanlığı döneminde Karagümrük Spor'un maçlarını gidip izleyen birisi olarak söylediği söz ve verdiği pozla nostalji üzerinden sıcak bir mesaj vermiştir. "Ben Kasımpaşalıyım", "Ben Serok Ahmet'im" diyenlere de bir nevi "meydan boş değil" mesajıdır.
Bu fotoğraf nasıl bir rahatsızlık verdiyse AKP'nin yöneticileri, yazarları, yorumcuları "Kasketli, tespihli, paltolu" fotoğraf üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldırıya geçtiler.
Dün "bacaklarını kıracağını" söylediği adamların "ayakları altına yatan" Tuğrul (T) denen zat, "Karagümrük kasketi ile yüzde 60'ı genç olan nüfusu kazanmak mümkün değil" diyerek, AKP Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise "Bahçeli iktidar sorumluluğunu almak yerine kasketli pozlar vermeyi tercih etti" şeklinde yalanlarla süslenmiş cümleler kurarak eleştiri sırasına geçmişlerdir.
 
Tuğrul (T) ismi ile cümle kurmak bile artık mide bulandırıyor. Emrullah İşler'in ise bu yüksek zekâsı(!) herhalde kendisine yük geliyor. Kasket ile iktidar sorumluluğu ne alakaysa… 
Emrullah İşler, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye laf yetiştirmek yerine, o üstün zekâsını Bülent Arınç'ın "Kocaeli'nden bir milletvekili arkadaş geldi. 'Niye hükümet kurmadınız' diye sormuşlar. O da açıklamış 'Bizimle hükümet kurmadılar' demiş. Ak Partili vatandaşın cevabı, 'Bizi aldatmayın' olmuş. 'Siz 40 günde bir hükümet kuramadınız' demiş. Biz hükümet kurabilir miydik? Kurabilirdik. Sonuçta kurulmadı. Yuvarlana yuvarlana bir seçime gidiyoruz." sözlerini ve "Koalisyonun kurulamamasında sorumlu kim?" sorusuna "Onu söyleyemem. Söylersem başka yerlere gider." diyerek Recep Tayyip Erdoğan'ı ima etmesini değerlendirmekle geçirmelidir.
Koalisyon teklifi ile ne CHP'ye, ne MHP'ye gitmeyip, "sorumluktan kaçtılar" demek şizofren bir tavrıdır. İşte böyle akıl sahiplerine ülke teslim edilmemelidir. Emrullah İşler, sen bi git istersen psikoloğa görün… Herşeyin başı sağlık, milletvekili olmandan daha önemli bizce…
Bu tür adamlara sürekli hatırlatmakta fayda vardır.
Bizim Liderimiz Devlet Bahçeli'nin Tesbih, Palto, Kasket, Antika Araba ve Yüzükle pozu olur… 
Ama ailece hırsızlık yaparken pozunu göremezsiniz.
Rüşvet alırken pozunu göremezsiniz.
Para sıfırlarken pozunu göremezsiniz.
Vatan satarken pozunu göremezsiniz. 
Haçlı Cübbe giyerken pozunu göremezsiniz.
Yalan söylerken pozunu göremezsiniz.
PKK ile yol yürürken pozunu göremezsiniz.
Barzani ile saz çalarken pozunu göremezsiniz.
Bebek katili ile pazarlık masasında pozunu göremezsiniz
O yüzden herkes kendi verdiği poza baksın…
Devlet Bahçeli'nin pozları Anadolu duruşudur. Adamlık duruşudur. Milli bir duruştur. Bunu adam olanlar bilir...
Adam olmayanlara da ne anlatsan zaman kaybıdır.