"Bu ülkeden kaçması gerekenler en azından koltuklarını terketmesi gerekenler MHP, CHP genel başkanlarıdır."

"Muhalefetin artık değişmesi, bizzat kendileri için, kendi seçmenleri için, en önemlisi de Türkiye için artık kaçınılmaz bir ihtiyaçtır."

"Yeni Türkiye yeni muhalefet anlayışını doğuracaktır. Planı vizyonu olan muhalefet yeni süreçte şekillenecektir."

Başbakan Erdoğan , AKP İl Başkanları toplantısında muhalefet ile ilgili bu incileri döktürmüş !

Hala sandıktan birinci çıkınca , hukuken aklandığını sanıyor. İşte böyle bir zihniyet Türkiye'yi yönetiyor.

Başbakan Erdoğan ve ailesi , yolsuzluk ve rüşvet iddialarının hangisinin hesabını verdi de muhalefeti dizayn etme komedisini başlatıyor?

AKP ,yolsuzluk ve rüşvet iddialarının içinde debeleniyor ,4 bakan bu sebeplerden istifa etmiş, Başbakan Erdoğan ve oğulları yolsuzluk ve rüşvet iddialarının odak noktası olmuş ama muhalefete ahkam kesiyor. Başka bir ülkede yaşansa bunlar ,ortada ne hükümet, ne Başbakan kalır. Ama bizim ülkemizde ise "Yavuz hırsız ,ev sahibini bastırır" atasözünün içeriği sürekli doğrulanıyor.

Başbakan Erdoğan , hukuka hesap verip aklanana kadar (Bu kadar iddiadan aklanabilirse) oturduğu o koltuktan istifa etmesi gerekirken , muhalefet parti başkanlarına koltuğu terk etme çağrısında bulunuyor. Şu trajı-komik hale bakar mısınız?

Hayırdır Başbakan Erdoğan !?

Evde para sıfırlama operasyonu yapma iddiası MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli yada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile mi ilgiliydi?

Rüşveti az getiren işadamı için, oğluna "Merak etme kucağımıza oturacaklar" diyen muhalefet liderleri miydi?

Yargıya , ihalelere ,medyaya ,spor kulüplerine müdahale eden muhalefet liderleri miydi?

Her türlü yolsuzluğa,rüşvete ,hırsızlığa ,adaletsizliğe ,hukuksuzluğa adı karışan AKP'liler mi yoksa muhalefet miydi? 

Sen "Maaşımla geçinemiyorum" diyordun ,oğlun "Burslu" okuyordu ,bu değirmenin suyu nerden geliyor ,bunun cevabı bulundu mu da muhalefete yönelik nutuklar atıyorsun?

Hangi konuda bir güvenirlik duygusu oluşturdun da , muhalefetin durumu üzerinde  değerlendirmeler yapabiliyorsun?

Türkiye'de bağımsız bir yargı ortaya çıkan iddiaları soruştursun ,o koltukta bir saniye bile oturamayacak adamken ,nasıl oluyor da muhalefete "koltuğu terk edin" diyebiliyorsun?

"Bu milletin a.koyacağız" diyen işadamlarından toplanan paralarla oluşturulan havuz medyasında yeralan gazete ve televizyonları ver bakalım objektif haber yapanların eline ,AKP bundan sonraki ilk seçimlerde ne kadar oy alacak gör… Gerçekleri milletten saklayın , her şeyin üzerini örtün ,bu kadar televizyon ve gazete ile halkın beynini zehirleyin sonra millet iradesinden bahsedin.

2 milyon ton kömür 163 milyonluk erzak dağıtıp ,insanların iradesini resmen gasp edeceksiniz ,devletin parasıyla oy devşireceksiniz ,eşit şartlarda olmayan seçimler sonrası AKP ve muhalefet arasındaki oy oranı üzerinden nutuklar atacaksın !

Türkiye'de her manada adalet mekanizması işlesin ,bu ülkeden kim kaçıyor,kim kaçmıyor , AKP diye bir parti kalıyor mu kalmıyor mu o zaman görürsün Sayın Başbakan !

AKP'yi ayakta tutan adaletsizliklerdir. Adalet işeyip ,gerçekler tam olarak ortaya çıktığında göreceğiz halinizi…

Şimdilik montaj, dublaj masallarına devam edin ve milleti uyutun bakalım…