Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Hindistan'ın kuzeydoğusunda toprak kayması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmalarının sona erdiği bildirildi.

Hindistan'ın Çin sınırındaki Arunaçal Pradeş eyaletinde bulunan turist merkezi Tawang ilçesinde, şiddetli yağışlar nedeniyle toprak kayması meydana geldiği bildirildi. Bölgedeki dağlık alanda bir otelin inşaa edildiği, heyelanın ise burada çalışan işçilerin yakındaki bir kampta uykuda olduğu sırada meydana geldiği aktarıldı. İlçede başlatılan arama kurtarma çalışmalarında, 16 cansız bedene ulaşıldığı bildirildi. Yaralı olarak kurtarılan bir işçinin ise hastaneye tedavi edilmek üzere kaldırılırken hayatını kaybettiği ifade edildi.

Öte yandan 3 işçinin, 3 bin metre yükseklikte bulunan kampta meydana gelen toprak kaymasından kaçarak kurtulduğu kaydedildi. Bölgede arama kurtarma çalışmalarının sonlandırıldığı açıklandı.

Hindistan'da 2014 yılında yaz aylarının sonlarına doğru Puna şehrinde meydana gelen heyelanda, en az 109 kişi hayatını kaybetmişti. 2013 senesinde Uttarakhand eyaletinde haziran ayında yine heyelan sebebiyle 500 kişi ölmüştü.Cihan

Editör: TE Bilisim