Abdülhamit'in Serveti Abdülhamit'in Serveti
29 yıl önce Can Azerbaycan'ın Hocalı şehrinde Rusların desteği ile Ermeniler Hocalı'ya girip 613 sivil Soydaşımızı katlettiler.

Dünya da örneği dün Bosna'da, bugün Doğu Türkistan'da görülen işkence, zulüm ve soykırım yaptılar.

Bir asır önce Anadoluda da aynısını yapmışlardı.

Şimdi sorumuz şu; Rehin alınan 1250 kardeşimiz nerede?

Ölü ise mezarları nerede? organları hangi Ermeniye,ABD,İsrail,Rus veya batılı ülke insanına nakledildi.

Sözde medeni dünyanın bu sorular karşısında suskunluğu halen devam ediyor. 

28 yıl boyunca Azerbaycanlı kardeşlerimize Ermeni isgalini kabul ettirmeye çalıştılar.

Geçen yıl kasım ayında Azerbaycan ordusunun tam Hocalıya gireceği sırada Rusların devreye girip ateşkes telaşesi delil karartma,yani soykırımla ilgili gerçeğin ortaya çıkmasını önleme girişimi degilmi? 

Karabağ işgal edilirken zulüm işkence soykırımı görmezden gelen sözde medeni batı Azerbaycan ordusu topraklarını kurtarırken hemen Karabağ'ı hatırladılar.

Batılı ülkelerin eylülde başlayıp kasım ayında  Azerbaycan Türklerinin zaferi ile biten ikinci Karabağ savaşına gösterdikleri tepkide enteresan.

Tepkiyi işgalci Ermeniler yerine, 
topraklarını kurtarmaya çalışan Azerbaycan'a göstermiş olmaları olaylara etnik,inanç ve kültür yönünden baktıklarını gösterir.

Bugün Hocalı soykırımının yıldönümü.

Dünya Türklüğü anıyor ve ağlıyor.

Ecdadımız Türk Milleti'ne Ermeni soykırımı iftirası atan Kaftancıoğlu'nun aklına Hocalı soykırımı gelmedi ama 24 nisan hiç aklından çıkmadı.

Tabibler Birliği'nin aklına Hocalı gelmedi.

Akıllarına  Ermeni Tabibler Birliğine "1915 olaylarının 100 yıldönümünde Ermeni halkının acılarını paylasıyoruz" mesajı göndermek geldi.

Ayrıca bazı Barolar ise "Ermenilerin yaşadığı  katliamların,sürgünlerin ve tehcirin..yarattığı derin acı halen dimağlarda  tazeligini korumakta..." iftiralarının yer aldıgı bildiriler yayınladılar.  

Yüz yıl önce olduğunu iddia ettikleri sözde Ermeni soykırımı için "hafızamızda tazeliğini koruyor" diyenlerin aklına  çeyrek asır önce Azerbaycan Türklerinin başına gelen Hocalı  soykırımı gelmiyordu.

Adının önüne aydın,sanatcı v.s koyan bazı odakların aklına Hocalı gelmiyor ama sözde Ermeni soykırımını bahane ederek Ecdada ve Türk Milletine atmadıkları iftira, etmedikleri hakaret kalmıyordu. 

MHP bu şer odakları ile mücadele ederken sırtlarını hangi siyasi parti liderlerinin sıvazladıgı da Ülkücülerin aklından çıkmadı ve çıkmayacak.

Bu odaklar olaylara insani olarak yaklaşmış olsalardı akıllarına Hocalı soykırımının da gelmesi gerekirdi. 

Fakat ne hikmetse mağdur olan Türk olunca akıllarına gelmiyor,Ermeni olunca akıllarından çıkmıyordu.

Bu durum şu gerçeği ortaya çıkarmazmı? 

"Malum odaklar sadece kendi soyunun acısına ağlıyor"

Editör: TE Bilisim