Aydınlar Ocağı Genel Başkanından Tarihi Uyarı! Aydınlar Ocağı Genel Başkanından Tarihi Uyarı!
Erzurum-Ülkü Ocaklarındayım.Hayli Kalabalık.Çoğunluğu Üniversiteli öğrenci.Bir miktar da Liseli Ülkücü öğrenci var..Zannediyorum,Aslan Gözütok(Rahmet olsun)Ülkü Ocakları Başkanı.Ben,Orta Öğretimden sorumluyum..
Ocağın Salonuna 30 yaşlarında bir Erkek kişi geldi..Ankara'dan Erzurum'a tayini çıktığını,Komiser Yardımcısı olduğunu,Ocak Genel Merkezden Erzurum-Ocak Başkanına REFERANS İle geldiğini belirtti..Ben,O Kişiyi,Rahmetli Aslan Başkan ile görüştürdüm..''Ankara'dan,Erzurum'a Tayin olan Kişi Komiser Yardımcısı Osman Aslan isimli kişi idi..Referansı,Ocak Genel Merkezinden getiriyor,idi.)
.....
Yıl,1982-Haziran'ın 29'u..
Saat 10..00 civarı,Diplomamı almak üzere Ziraat Fakültesi önündeyim.Sene kaybeden Ülküdaşlarım ile Şakalaşıyoruz..1980-Haziranında mezun olamamışlar,Bütünlemelere giriyorlardı..
Birden,etrafımda ÜÇ SİVİL Belirdi..Polis olduklarını söyleyip,Kimliğimi göstermemi istediler..İkisi,Ellerime yapışmıştı.Kimliğimi gösterdim..Bana,'Emniyette,15 Dakika ifadeni alacağız'dediler..Vilayetin giriş katında,o zamanki adı ile Birinci Şubeye(Şimdiki adı ile Terörle Mücadele Şubesi)götürdüler..Masasında adı-Soyadı yazan kişi,bana'Katil..Doğduğuna Pişman olacaksın'deyip,KÜFÜRLER Etmeye başladı..Aynı Üslup ile Cevap verdim..
Bilahare beni,Bölge Trafik denilen bir yere götürdüler..Erzurum-Sütevleri ile karşı-karşıya..Sonradan öğreniyorum ki,Sıkıyönetim Askeri Ceza evi ile yan yana..Tutuklandıktan sonra 2 Yıl kadar o ceza evinde kaldım..
Bölge Trafik denilen yeri Sorgu yeri yapmışlar.İşkence GIRLA Gidiyor..Ben ve Benden bir Saat sonra alınan Selçuk bir gün sonra İşkenceye alındık..
Ters Askı-Filistin Askısı-Elektrik-Çırılçıplak Bırakma İşkence metodları idi..
Beni Sorgulayanlardan birisinin Sesi tanıdık geliyordu..Sorgulamada,Çırılçıplaktık ve Gözlerimiz Bağlı idi..O Sebepten,Bize İşkence yapanları göremiyorduk.Seslerini Takip edip,neremizde olduğunu düşünüyorduk..
İşkencedeki Onuncu gün,Bana İşkence yapan Ekibin Başındaki Kişiyi çıkarmıştım.Bu SES,ihtilal öncesi,Ankara'dan Erzurum'a Tayini çıkan ve Genel Merkezin Referansı ile Ülkü Ocaklarına gelen O Komiser Yardımcısı idi.Yani,Osman Aslan.Sorgudaki ifade ile'GADDAR OSMAN.'.
Gaddar Osman..Reşadiye'li Gaddar Osman.1982-Haziranında KOMİSER Olan Osman(Rahmetli olmuş.Ahirette Yakasına yapışacağım..Yeri,Cehennemin Dibidir..)
Osman Aslan,Sorgulandığım olay ile'İlgim olmamasına rağmen-Benim SUÇSUZ Olduğumu bilmesine rağmen)İŞKENCE İle SUÇU Bana Kabul ettirdi..İşkencelere Dayanamadım,Suçu kabul ettim..Savcılık ve Mahkemede'Doğruyu söyleyip-Suçu kabul etmedi isem de'İhtilal Mahkemelerinin Mantığı ile İDAM Cezası aldım..
Evet.Ülkücüyüm diye Erzurum'a Tayini Çıkan Bir Komiser Yardımcısı,1982 yılında KOMİSER Olmuş,Erzurum-Sorgulama Biriminin başına getirilmiş,Önüne gelene'Ülkücü-Solcu'İŞKENCE Yapıyor idi..
Velhasılı;Ömrümde hiç Görmediğim-Canlı-Yaralı Hiç görmediğim bir Öğretmenin Öldürülmesi olayından,İDAM Cezası almıştım.Hem de,Ülkücü diye bilinen Bir Komiserin İŞKENCELERİ İle.Ve,Osman Aslan,Olay ile İLGİM Olmadığını biliyor idi..
Ben,Samsun'daki Ülkü Ocaklarına 1979-Aralık ayında getirilmiştim.Yani,79-Aralık ayından sonra hep Samsun'da idim.Güya,İdam cezası aldığım olay 1980-Ocak veya Şubat ayında olmuş..
Neyse..
.....
Ülkücü Gençler..Türk Milliyetçisi-Ülkücüler...
Lütfen..Allah Rızası için...
Hassaten,Ülkücü diye bildiğiniz-Tanıdığınız-Kendini Ülkücü diye tanıtan Resmi Kişilerle,Ölçü sınırları içinde konuşup-İlişki kurunuz..Özelinizi asla paylaşmayınız..
Memur olduklarının Şuuru içinde olunuz..
....
Ülkücünün'Gayr-i Meşru işi olmaz.Olamaz.Olmamalıdır..
Ülkücünün Ölçüsü HELAL,yani,Kanunların sınırları Çerçevesindedir..
Ülkücünün Gizli-Kapaklı İşi olmaz-Olamaz..
........Ülkücü Gençler..Her Meslekte Dürüst-Düzgün İnsan olur.
Siz,Lütfen..Özelinizi Kendinize Saklayın..
Yarın,Şartlar değiştiğinde'Çok İyi İnsan-Çok İyi Ülkücü'Dediğiniz-Diyebileceğiniz Kişilerin'Sayıları Az olsa da'Size Çok KÖTÜ Muamelede bulunabileceğini unutmayın..
....
İnsanlık düşmanı Gaddar Osman'ın,Benim Suçsuz olduğumu bile-bile'İŞKENCELER İle'Suçu bana kabul ettirip,İDAM CEZASI Almamı Sağlaması Kulağınıza KÜPE Olsun..
O İşkenceler sonucu aldığım İDAM Cezası 10 sene 4 Ay 7 Gün Hapis yatmama sebep oldu..
...Mutlaka;Benim Gördüğüm muameleyi ve Zulmü,belki fazlası ile gören bir çok Ülküdaşım daha vardır..
DUA ÜZRE KALIN..Lütfen..KULAĞINIZA KÜPE YAPIN.

ŞABAN KILIÇ

Editör: TE Bilisim