İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Kimse Yok Mu Derneği Bursa’daki yardıma muhtaç ailelere yardım etmeye devam ediyor. Havaların soğuması ile birlikte derneğin giyim mağazasına gelen 4 çocuk annesi, çocuklarının tamamının tek ayakkabı ile idare ettiğini söyledi.

        Bugüne kadar 4 bin 200 kişiye giyim eşyası sağlayan dernek, gönüllülerin yaptığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bursa’da yaşayan 5 kişilik Arslan ailesinin de kışlık giysi ihtiyacını karşılayan Kimse Yok Mu Derneği ailenin yaşadığı zor zamanları atlatması için çalışıyor.

        Dört çocuğu olan anne Şule Arslan, yaşadığı zorluğu şöyle anlattı: “Eşim bizi bırakıp gittikten sonra çok zorluklar çektik, çocuklar için sadece bir çift kışlık ayakkabımız vardı. Dışarı çıkması gereken kimse o giyip giderdi. Şimdi derneğin giyim mağazasına gelip tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Durumum iyi olsa ben de gönüllü olabilmek isterdim. Çok güzel bir şey.”

        Gönüllülerden destek bekleyen anne, “Kimse Yok Mu Derneği bize sahip çıktı tüm ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyorlar. Kızımın okulu çok uzak bu soğukta okula gitmek için 35 dakika yürüyor, bizim en çok maddi desteğe ihtiyacımız var.” diye konuştu.

        Ailenin eksiklerini gidermek için uğraşan dernek yetkilileri ise herkesin gönüllü olabileceğini belirterek ufak yardımların bile ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.



Editör: TE Bilisim