Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Nevşehir Kalesi ve çevresinde keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehrinin arkeolojik araştırma ve temizlik çalışmalarına katılan işçilere yönelik, ‘iş sağlığı ve güvenliği’ eğitimi verildi.

Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Nevşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt, slayt eşliğinde iş sağlığı ve güvenliğinde dikkat edilmesi gerekli hususları anlattı. Bozkurt, iş sağlığı ve güvenliği tanımı, yasal mevzuat ve içerik, iş sağlığı ve güvenliğinde yeni yaklaşımlar ve temel prensipler, iş sağlığı ve güvenliği organizasyonu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda devlet, işveren ve işçilerin görev ve sorumlulukları, kaza nedenlerinin analizi, iş kazası ve meslek hastalıklarından doğan hukuki ve cezai sorumluluklar, kişisel koruyucu donanımlar ve kişisel koruyucu donanımların işyerlerinde kullanılması, fiziksel etmenler ve termal konfor şartları konularında bilgiler aktardı.
Cihan

Editör: TE Bilisim