Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolcular Alper Potuk ile Hasan Ali Kaldırım, Özgecan Aslan’ın adının verildiği parkın açılışına katıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği yolcu minibüsünde geçtiğimiz aylarda katledilen Özgecan Aslan'ın ismi, ailesinin de izni alınarak Çekmeköy’deki park ve spor tesislerine verildi. Park açılışını Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolcular Alper Potuk ile Hasan Ali Kaldırım gerçekleştirdi. Daha sonra Kartal ve futbolcular Çekmeköy Trabzonspor Futbol Okulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirirken Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk’ta sembolik penaltı atışı gerçekleştirdi.

Öte yandan İsmail Kartal tesisleri gezmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kartal, "Bugün buraya geliş amacımız Özgecan kardeşimizin adını yaşatmak. Çekmeköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Spor sonuçta sevgi, saygı ve kardeşlikten ibarettir. Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Ülkemizin sporda daha ileri gidebilmesi için herkesin kendini bilerek destek olması lazım." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim