Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz! Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz!
İstanbul Gümüşhaneliler derneğinde sıcak ve samimi bir ortamda yapılan konferansta Gümüşhane ili ve İlçeleri Yard. ve Kalk. Derneği (GÜYAD) Başkanı Tahsin Söğüt konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verirken konferansın öneminede değindi. Konferansta GÜYAD yönetimi tam kadro yerini aldı. 

Türkiye'de sigara ve akciğer kanseri konulu, alanında uzman dünya uyuşturucu ile mücadele eden sporcular federasyonu onursal başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek  kanserin oluşumu, tetikleyen faktörler, hava kirliliğinin, uyuşturucu madde bağımlılığının vücuda etkisi ve bir çok konu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 

Sunumunu Anadolu Aydınlar ocağı başk.yard. Emekli Albay Hicabi Meral'in yaptığı konuşmada Prof.Dr. İbrahim Öztek'in halen devam etmekte olan çalışmalarından ve sosyal sorumluluk projelerinden bahsedildi.

Geceye ileri gelen işadamları ve bazı siyasilerde katıldı. Dernek yönetiminin aşure ikramından sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilisim