Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
 Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek kaptan Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt ile masaya şartlı oturacak. Sarı-lacivertli kulüpten yıllık 2 milyon Euro maç başı 20 bin Euro ücret alan Emre ile yıllık 2.8 milyon Euro ve maç başı 17 bin 500 Euro alan Kuyt’tan yıllık ücretlerinde indirim yapması istenecek.
Emre ve Kuyt kendilerine yapılan indirim teklifini kabul ederse sarı-lacivertli takımda kalacak. Fenerbahçe mevcut şartları da göz önünde bulundurarak, Emre ve Kuyt’a önereceği yıllık net rakamın 1.5 milyon Euro’yu aşması beklenmiyor. Fenerbahçe, iki futbolcuya da 1'er yıllık yeni sözleşme teklif edecek. 

Emre, daha önce yönetimin kendisine yapmayı planladığı sportif direktörlük görevini kabul etmemiş ve en az 3 yıl daha futbol kariyerine devam etmek istediğini açıklamıştı. Hollandalı yıldız Kuyt ise kendisine İngiltere ve ülkesinden gelen transfer tekliflerine rağmen “Fenerbahçe benim hayatımın bir parçası” sözleriyle mukavelesini uzatma sinyali vermiş, ayrılması halinde ise kariyerine Feyenord’da sürdürmek istediğini dile getirmişti.

Yeni Şafak

Editör: TE Bilisim