BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Bursa'da yemek sanayinin önde gelen kuruluşlarından İzgün Yemek Sanayi, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak için çalışanlarını sürekli eğitime tabi tutuyor.

İzgün Yemek Sanayi Kurumsal Eğitim Danışmanı Fatih Demirtaş tarafından verilen eğitimlerde çalışanlara ortam temizliği, düzeni ve standardizasyon konularında bilgi verildi.

Eğitim sırasında toplu yemek sektöründe hijyenin önemli bir unsur olduğundan söz eden Demirtaş, “Toplu yemeklerde yemeklerin lezzeti kadar hijyen de önemlidir. Hijyenin yanında sunum yapılan ortamın temizliği ve düzeni de çok önemlidir. Hizmet alan kişiler yemeklerin çeşidi ve lezzeti ile ne kadar ilgiliyse, hijyen ve düzenle de o kadar ilgilidir” dedi.

Toplu yemek sektöründe hizmet sunan taraf olarak öncelikle kişisel temizliğe dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Demirtaş, müşterilerin yemek sunumu yapan kişilerin dış görünüşüyle de yakından ilgilendiklerini dile getirdi.

Hijyen ve ortam düzeninin standart hale gelmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini söyleyen Demirtaş, kaliteli hizmet disiplinli bir çalışma süreciyle oluşacağının altını çizdi.

Editör: TE Bilisim