Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa karşısında önceki hafta oynadıkları senaryoyu tekrarladıklarını ve gol atamadıklarını söyledi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade ederek, "Öyle de oldu." dedi.

Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor, Kasımpaşaspor’u konuk etti. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iyi oynadıklarını ancak galip gelemediklerini kaydetti. Kafkas, "Oyunun geneline baktığımız zaman üstün ve iyi oynayan bir Kayserispor vardı. Önceki haftalardaki senaryoyu tekrarladık. Yine gol yollarında etkili olamadık. Oyuncuların genç olması bize pahalıya mal oluyor. Söyleyecek fazla bir şey yok. Ben oyuncularımı ve rakip Kasımpaşaspor’u tebrik ediyorum." dedi.

ÇALIMBAY: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ, ÖYLE DE OLDU

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın hakkını beraberlik olduğunu ve öylede bittiğini söyledi. Futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu kaydeden Çalımbay, "Bana göre maçın hakkı beraberlikti. İki takım da pozisyonlar üretemedi. Kim atsa galip gelecekti. Ben takımın mücadelesinden memnunum. Oyunundan çok fazla şeyler beklediğimiz bazı futbolcular isteneni veremedi. Bu demek değildir ki hep böyle olacak. İki takımı da mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Yapacak bir şey yok. Biz deplasman maçı oynadık. Zor bir maç olacağını düşünüyordum ve öyle de oldu. Kayseri kendi sahasında galip gelmek istiyordu. Onlar da biz de kazanmak için her şeyi iyi yaptık. İki takım da birbirine kolay pozisyon vermedi." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim