Ümitsiz Olma Türkiye! Ümitsiz Olma Türkiye!
Dün yayınladığımız Kamu Personel Alımı ilanlarına olan yoğun ilgi, bizi hem hüzünlendirmiş hem de haberdar ettiğimiz için mutlu etmiştir.

Uzun yıllardır devlette hakettiği halde istihdam şansı bulamayan, vatanını ve milletini gerçek anlamda seven, devletinin üzerine titreyen liyakat sahibi kesimlerin, haberlere bunca ilgi göstermesi bir yanından bakıldığında, bu milletin asıl çile çeken kesiminin kim olduğunu çok net ortaya koymuştur.

Haberleri gündeme getirmemizin de temel amacı zaten buydu... Devlet, sadık hizmetkarı olacak kesimlerin farkına varmalı ve onların da müracaatlarını almalıydı.

Dünden bu yana aldığımız çok sayıdaki mailden, dostlarımızı doğru yönlendirmemiz gerektiğini bir kez daha görüp, bunca kardeşimizin sorumluluğunu yüreğimizin en derininde hissettik.

Dilerim haberlerimiz hayırlara vesile olur da, bir çok kardeşimizin evinde pişecek çorbaya küçücük bir katkımız olur.

Tek beklentimiz, onların devlette çalışacaklarsa eğer (ve buna da biz vesile olacaksak), dürüst, temiz ve milletinin hizmetinde olan insanlar olmalarıdır. Bize bu yeter!

Şansları bol olsun, işleri rast gitsin.

Şimdi sorunun cevabına geçelim...

Kamuya alınacak personeller için ilanlar veren devlet kuruluşu T.C. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI'dır 

2016 yılında Kamu Personel Alımı ilanları için takip etmeniz gereken adres aşağıdadır:

euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx

Bunun dışında haberini yaptığımız bazı alımlar, duyum şeklindedir. Bu duyumları doğrulayan ise, ülkemizde 15 Temmuz sonrası oluşan kamu personeli hareketliliğidir.

Bu haberlerimizde, takipçilerimize yol göstermesi açısından, ilgili kurumların İnsan Kaynakları bölümüne CV bırakılmasını tavsiye ediyoruz.

Kısaca;

Öncelikle İlanlar incelenmeli ve başvuru adresi veriliyorsa oraya müracaat edilmelidir. (web adresi yukarıda verildi)

Eğer böyle bir duyurunun yapılmadığı yerler de var ise, İlgili devlet kuruluşlarının İnsan Kaynakları bölümüne CV bırakılmalıdır. Önceki alımların bu şekilde yapıldığı bilgisi yaygındır.



(Haberalp)

Editör: TE Bilisim