Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi
Beyoğlu’nda kontrolden çıkan kamyonet aydınlatma direğine çarptı. Araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Dolapdere’den Çağlayan istikametine ilerlemekte olan 34 ZD 7776 plakalı kamyonetin sürücüsü İsmail Kaldırımcı henüz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Aydınlatma direği çarpmanın şiddetiyle cadde üzerine yıkıldı. Sürücü İsmail Kaldırımcı ise araç içerisinde sıkıştı.

İhbar üzerine kaza adresine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yapan kamyonette bulunan Mehmet Edemen yaralı olarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü İsmail Kaldırımcı ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. Kaldırımcı da ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilisim