Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım! Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım!
 Yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar yerini kara bırakıyor. Balkanlar üzerinden gelen kar yağışının Perşembe günü yurdun bölümünü etkisi altına alması bekleniyor. İşte kar beklenen iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıcaklıkların bugün en yüksek 8-10 derece arasında olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba gününden itibaren Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle Edirne ve Kırklareli'de karla karışık yağmur bekleniyor, Perşembe günü ise Trakya'da kar yağışı öngörülüyor.

KAR BEKLENEN İLLER

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova, Perşembe gününden itibaren Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Özellikle yüksek kesimlerde olmak üzere kar yağışının görüleceği Bursa, Balıkesir ve Çanakkale'de hava sıcaklıkları Perşembe ve Cuma günü 2, Yalova'da ise 4 dereceye kadar düşecek.

Tahminlere göre, yağışlar 19 Aralık Çarşamba günü de güney ve doğu kesimlerde kuvvetli, Akdeniz kıyılarında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olarak devam edecek.

Editör: TE Bilisim