Fas’tan Endonezya’ya 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirme projesi olan BOP, taşeronu kim olursa olsun, bir büyük İsrail projesidir. Derin dondurucuda payımıza düşense PKK açılımıdır. İktidar ve muhalefetiyle siyasetteki açılım, rol kapma kavgasının bonusu; sığınmacılardır. Açılımın derin dondurucudan çıkarılmayacağını, sığınmacıların ikiz kardeş yapılmayacağını kim garanti edebilir? Türkiye küresel emperyalist projeleri yırtıp atmadıkça asla huzur bulamaz. Türkiye’yi etnik ve mezhep temelinde, eyalet ve özerklik hayali kuranların hedefi; Sevr'i ve Mondro'su güncellemektir. Buna Türk milletinin cevabı: Atatürk, İstiklal Harbi ve Lozan'dır. Dün Türk'ün karşısına çıkan o günkü Truva atları; dinci mandacı, Tekke /Tarikat Cemaat yapıları ve casusluk üsleridir. Bugün de, toplumumuz yine, Fetöcü casusluk üsleri ile hassas yerinden; dinci casusluk, etnik terör yapıları ile kuşatılmıştır. İşte dünün kuyruk acısı ile gelenlere, rövanşı şartlar ne olursa olsun asla vermeyeceğiz. Referansımız; Milli Mücadele, Kurtuluş Savaşı ve büyük Türk İnkilabı'dır. Direncimiz; Atatürk ve Milli Mücadele'nin ölümsüz milli ruhudur. Evet özetle rövanşı vermeyeceğiz; çünkü bizim Türkiye’den başka gidecek yerimiz yok! Gitmek istesek de Ege’de veya sınır kapılarında kurşunlanıp öldürüleceğiz. O zaman son canımız, son damla kan ve terimiz, son kuruşumuz ve son cephanemize kadar Türk Millet'ini ve vatanınızı savunacağız. İşaret ve parola aynı:

"YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!"

50 yıldır okuyup yazıyoruz hiç yanılmadık bütün öngörülerimiz gerçekleşti. Keşke yanılsaydık bir büyük "Milli Seferberlik", ancak okumak, akıl ve bilimle sonuca ulaşır. Bu nedenle:

  - Türk Milleti'nin binlerce yıldır Ata yurdu olan Avrupa, Anadolu, Orta Doğu ve Turan'daki yurtlarından Türkü tasfiye ettirmeyeceğiz.

  - Türkiye’yi "Türksüzleştirme" oyununa karşı sonuna kadar direneceğiz.

   - Küresel icazetli siyasi projelere, etnik terör ve dinci vekalet savaşlarına geçit vermeyeceğiz.

   - Anadolu'da bizi birbirine boğazlatacak, kanlı, iğrenç kışkırtmaya fitneye kardeş savaşına asla geçit vermeyeceğiz.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

    - Bu topraklarda mermerin tonları gibi etle tırnak olan kardeşlik, binlerce yıl sürecektir. Irak ve Suriye’de oluk oluk kan akıtıp insanları yok edip ülkelere çökenlere asla Türkiye ilave olmayacaktır...

Şeytana bile pabuçlarını ters giydirecek casus işgaline; Türk'ün binlerce yıllık feraset, basiret ve milli hafızası engel olacaktır.

Bir millet uyanıyor !... İnsanca yaşamak, Türk milletine niçin çok görülüyor?

İşte bu iğrenç senaryoyu çöpe atacak ve iç /dış kuşatmayı yaracak Türk'e biçilen kefenleri yırtacak, bunun sonucunda ebediyen bağımsız ve özgür olacağız.

Sabri Şenel – 28.07.2022 / İstanbul

Editör: Kerim Öztürk