Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Kartal'da bir elyaf fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Alev alev yarak küle dönen fabrikada büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın dün saat 21.30 sıralarında Kartal Cevizli Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bulunan bir polyester fabrikasında meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine ola yerine Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Kadıköy ve Kayışdağı'ndan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri fabrika etrafında güvenlik önlemi alarak alev alev yanan fabrikayı söndürmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan fabrika yangınında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Yangını farkedip itfaiyeyi haberdar eden vatandaş, yangının ilk önce fabrikanın dışından başladığını daha sonra büyüyerek fabrikayı sardığını anlattı. Vatandaş, "Yangını görür görmez itfaiye ekiplerine haber verdim. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor. Bu yangın sabah iş saatinde çıkmış olsaydı burada çok sayıda işçi ölebilirdi." dedi.

Editör: TE Bilisim