Hani Türkler Göçebe Bir Kavimdi? Hani Türkler Göçebe Bir Kavimdi?
Memlekette onca vatan haini varken; bu vatanın ekmeğini yiyen ve ihanet eden şerefsizler dururken, klimalı odasını ve çoluğunu çocuğunu bırakarak "önce vatan" ve "gidemediğin yer senin değildir" diye söyleyip Şırnak'a, Cizre'ye, İdil'e... o kurşunun nerden geldiği belli olmayan yerlere gönüllü giden, emekli özel harekatçı bir polisin coçuğu olan kaymakam Alper Balci abimizi FETÖ'den gözaltına alıyorlar.

Şırnak'ta bile makam koltuğunda oturmayıp, PKK ile birebir kendisi çatışmaya giren bir abimizi FETÖ ya da PKK ile eşdeğer tutamazsınız.

Bu ülkede vatan hainlerinin verdiği isimlerle vatansevdalıları içeri mi alınacak?

Bunu Ergenekan'da gördük. Şimdi de kim olduğu belli olmayan birileri kaymakamımızın ismini veriyor...

Bu ülkede vatan sevdalılarını harcamak kolay değil elbette. Her gittiği yerde vatan aşkıyla görev yapan tüm polis e asker camiasının sevgisini kazanan birini öyle kolay harcamak, bu vatana ve bu ülkeye ihanettir.

Bu iş cadı avına değil ama FETÖ'cü şerefsizlerin gerçek vatan sevdalılarını da peşinden sürükleme işine dönüşüyor.

Herkes bilir, Alper Balcı'nın ne kadar bayrak, vatan, asker ve polis aşkıyla dolu olduğunu. Her "vatan" denilişinde, her "bayrak" ya da "şehit" denilişinde gözleri dolan birini vatan haini FETÖ'cülerle bir tutmak her şeyden önce bayrağa ihanettir.

Ama inanıyoruz ki adalet yerini bulacaktır.

Sayın Başbakan, partisinin15.yıl dönümünde adaletten bahsetti. Herhalde yanlış bir karar verilmesine ve kurunun yanında yaşın da yanmasına izin vermez.

Bizim adaletten beklentimiz abimize bu iftiraları atanlardan hesap sormasıdır.... gerçek vatan, millet ve bayrak sevdalılarından değil

Gürbüz Dağdelen



Editör: TE Bilisim