İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Keçiörenlilere daha iyi hizmet verebilmek için belediyenin teknolojik altyapısını yenileyen Belediye Başkanı Mustafa Ak, sosyal medyadan gelen sorunlara anında müdahale ediyor.

MerveM adlı bir Twitter kullanıcısı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a, "Evimizin önündeki asfalt çöktü. Ya biri düşecek ya da kaza olacak." diye bir mesaj gönderdi. Mesaja hemen cevap vererek adresi isteyen Ak, ekipleri hemen olay mahalline gönderdi. Gece geç saatlerde ekibin, evinin önüne geldiğini ve müdahale ettiğini gören MerveM adlı kullanıcı, "Bu saatte ekip geldi, çalışıyor. Teşekkür ederiz sayın başkanım." diye bir mesaj daha ileterek, Başkan Ak'a teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiörenlilerin teknolojik yenilikleri kullanarak belediye hizmetlerine rahat ve kolay bir şekilde uzaktan erişebilmelerini sağlamanın çağın bir gereği olduğunu ifade etti. Ak, "Vatandaş her yolla ve kolayca başkana ulaşmalı ve sorununu iletebilmeli ki herhangi bir aksilik yaşanmadan sorunlar telafi edilebilsin." dedi.

Editör: TE Bilisim