Ülkü Ocakları Ata tohumu meyve verdi! Ülkü Ocakları Ata tohumu meyve verdi!
    
     Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören ilçe başkanlığı ile Av.Güçlü ŞENEL'İn ortak düzenlediği iftar yemeği 01.08.2013 Perşembe günü ilçe teşkilatının yanındaki köklü sokak da gerçekleşti. 10 bine yakın davetlinin katıldığı yemek ilahiler eşliğinde bereketli geçti. MHP Ankara Milletvekili Prof.Dr. Özcan YENİÇERİ'nin ailesi ile birlikte katıldığı iftar yemeğine MHP il yöneticileri, CHP ilçe başkanı ve yönetimi, Muhtarlar derneği başkanı, Keçiörenli muhtarlar, Keçiören müteahhitler derneği başkanı ve yönetimi, hemşeri dernekleri,  çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu, Somalili gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
     Keçiören İlçe başkanı Saim DENİZ yaptığı konuşmanın sonunda "Milliyetçi Hareket Partisi bu yerel seçimlerde başarılı olmaya mahkumdur. Bizde Keçiören ilçe Teşkilatı olarak buna hazırız. Allah'ın izniyle Üç Hilalli bayrağımızı Estergon kalemize dikeceğiz. Burada toplanan bu muhteşem kalabalık bunun göstergesidir. Siz değerli vatandaşlarımızdan tam destek alacağımıza inanıyorum.  Bizleri bu güzel iftar yemeğinde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. " dedi.
     Daha sonra Keçiören Belediye Başkan A.Adayı Av.Güçlü ŞENEL ise davetlileri selamladıktan sonra konuşmalarına "Keçiören de doğmamış, yaşamamış, çamurunda tozunda oynamamış, ticaret ve siyaset yapmamış bir şahsiyetin Keçiören Belediye başkanlığı yapması bizim için ve Keçiören halkı için ayıptır, utanç sebebidir. Biz MHP olarak hazırız. Keçiören'de emanetimizi geri almak istiyoruz. Allah'ın izniyle, teşkilatımın takdiri ve Genel başkanımın lütfüyle aday olduğumuzda siz değerli vatandaşlarımızın da desteğiyle  Belediye başkanlığını alacağız." diyerek son verdi.
  
 

 
 

Editör: TE Bilisim