Sözde İslami İŞİD terör örgütü Irak'ta masul insanların kellesini keserken Diyanet İşleri Başkanlığı adam öldürmeyi Allah(c.c)'ın yasakladığına dair bir Cuma hutbesi bile veremedi maalesef...

Önce seyirci kaldılar ,sonra sustular.İŞİD'le bizim alıp veremediğimiz yok.Onlar Şiirlerle savaşıyor diyen AKP lilerin hezeyanlarını dinledik günboyu..

İŞİD'in elini kolunu sallaya sallaya geldiği Kuzey Irak bölgesinde permerge ile paslaşıp Türkmen kentlerine hücum edip yağmalayan,henüz onbeşini bile tamamlamamış çocukların kellesini tekbir getirerek koparan İŞİD örgütü mensuplarına müslümanın müslüman kanını dökmesinin vacip olmadığını hatırlatacak bir ilahiyatçıda mı yoktu koca islam dünyasında...

Sünnilerle Şiirlerin meselesi bizi ilgilendirmez demek te neyin nesidir Allahaşkına..
Yaradılanı yaradandan ötürü seven bir anlayışa sahip olan Türk Milleti'ni bu vahşete ve katliama duyarsız bıraktıran siyasi irade neden aymazlık ve vurdumduymazlık içindedir.İŞİD örgütü mensupları tekbir sesleriyle kadınların ırzına geçmekte,mübarek zatların türbelerini tekmelemekte, abdestsiz pis ayaklarıyla camilere girmektedir.Kan dökmekten adeta zevk alan bu yamyamlarla hangi siyasi projenin ortağıdır AKP hükümeti açıklamalıdır Türk Milletine,..

Şiiler insan değilmidir de hayvan boğazlar gibi öldürülmelerine göz yumacağız..
Kerkük'te yaşayan soydaşlarımızı koruyacak irade neden yok Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'da...

Bilmezler mi ki, Allah'ın verdiği canı yalnız Allah alır.Allah hiç kimseyi yarattığı kulunan canını almakla görevlendirmemiştir.Kim bir mü’mini kasten öldürürse cezası içinde ebediyyen kalacağı cehennemdir. 

"Kim bir mümini kasten öldürürse, onun cezası, içinde devamlı kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, lânetlemiş ve büyük bir azap hazırlamıştır." (Nisâ: 93)

KİM BİR CANA KIYMAMIŞ YA DA YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK YAPMAMIŞ OLAN BİR KİMSEYİ ÖLDÜRÜRSE, BÜTÜN İNSANLARI ÖLDÜRMÜŞ GİBİ OLUR." (Mâide: 32)

Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Vedâ hutbesi'nde,

"Ey insanlar!
Bu günleriniz nasıl mukaddes bir gün ise, bu aylarınız nasıl mukaddes bir ay, bu şehriniz Mekke nasıl mukaddes bir şehir ise; canlarınız, mallarınız, namus ve şerefiniz de öylece mukaddestir. Her türlü tecavüzden korunmuştur."
"Ashab'ım!
Yarın Rabb'inize kavuşacaksınız ve bugünkü her hâl ve hareketinizden muhakkak sorulacaksınız. Sakın benden sonra eski sapıklıklara dönüp de birbirinizin boynunu vurmayınız."
.........
Bakınız Suudiler Peygamberimizin Kabrini ortadan kaldırmak istediği zaman Atatürk hemen; Ordularımı alır gelir dünyayı başınıza yıkarım diye haber göndermesi yetmişti Vahhabilere, 

İŞİD şimdi yedi yaşındaki çocukların kellesini koparıyor ama kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Haksızlık karşısında susan dil şeytandır buyrulmuştur.

Demek ki şeytana külahı ters giydiren deccalar türemiş içimizde..

Ertuğrul KALAFAT