Sapık ve vahşi terör örgütü IŞİD'in elinde bulunan 49 rehine vatandaşımız serbest bırakıldı. IŞİD serbest bırakma olayını "iki devletin karşılık masaya oturması sonucu mutabakata varıldığını" şeklinde izah etti. Ama AKP'nin kafası, "bu  olayı nasıl siyasi ranta dönüştüreceğiz" düşüncesiyle karışık, ne diyeceklerini şaşırmış durumdadır.
Baksanıza hepsi ayrı telden çalıyor.
Cumhurbaşkanı görünümlü Recep Tayyip Erdoğan : Operasyon
Başbakan görünümlü Ahmet Davutoğlu:Temas
Milletvekili görünümlü Şamil Tayyar: CIA hamlesi
49 vatandaşımızın nasıl rehin alındıkları gibi, nasıl serbest bırakıldıkları da muammadır. Sapık ve vahşi terör örgütü IŞİD'e bugüne kadar "Kanarya Sevenler Derneği" muamelesi yapan AKP'nin zaten bir operasyon yapacak zihniyeti yoktur ve bu zaten mümkün değildir. Karşımızda IŞİD'i beslediği, büyüttüğü iddialarına muhatap olan bir AKP vardır. Suriye'de Esad'ı devirmek için IŞİD'i kullanan küresel güç aynı zamanda AKP'yi de bu manada yönlendirmiş ve kullanmıştır.
Ortaya çıkan ses kayıtlarında Suriye'deki Esad muhaliflerine 2000 tır silah, mühimmat gönderdiği itiraf eden bir AKP hükümeti vardır. Bu 2000 tırın kaç tanesi IŞİD'i güçlendirdi ve onların eline geçti bilmiyoruz. Ama AKP ve IŞİD arasında gönül ve oyun bağı olduğu çok net görülüyor.
49 vatandaşımızın IŞİD'in eline nasıl bırakıldığı ve 101 gün onların elinde nasıl kaldığı işte bu yüzden büyük soru işaretidir. Biz 49 vatandaşımızın AKP/IŞİD arasında kullanıldığını düşünüyoruz. AKP, Kurtlar Vadisi'ninde oynayan Polat Alemdar gibi basit senaryoları oynayarak siyasi rant peşinde koşmaktadır. Bunu Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yapacaklardı ama diğer konularda oynadıkları oyunun güçlülüğü bunu ertelemişti. Şimdi bu olayı kullanarak genel seçimler öncesi yine kendilerine kahramanlık imajı yaratma peşindedirler. Ahmet Davutoğlu'nun serbest bırakılan vatandaşlarımızı şapur şupur öperek ilkokul öğrencileri gibi yaptığı kahramanlık konuşmaları da bunu gösteriyor. 49 vatandaşımız madem 101 gün rehine idi. Niye kapı kapı gezdirirsiniz ki? Aileleriyle kavuşma anından bir poz ver, evine gönder !
Ama ne olursa olsun 49 vatandaşımızın IŞİD'in meşrulaşma çabaları, AKP'nin siyasi ranta dönüştürme hedefi içinde olmasına rağmen sağsalim ailelerine kavuşması hepimizin mutluluğudur. Allah göstermesin ya AKP ve onun besleyip büyüttüğü yavrusu IŞİD'in bu oyunları içinde başlarına bir şey gelseydi?
Başbakan görünümlü Ahmet Davutoğlu serbest bırakılan vatandaşlarımızı alıp otobüsün üzerine çıkmış şunu diyor: Onların bir tek saç teline zarar gelmesinden ise bütün makamları terk ederiz, mevkilerden fedakarlık ederiz canımızdan dahi fedakarlık ederiz ki tek bir vatandaşın kılı bir incinmesin"
Kulağa ne hoş geliyor da ! 
Yahu Türkiye'nin topraklarına füze attırıp, Süleyman Şah türbesine bomba attırıp Suriye ile savaş çıkarmaya dair yapılan toplantı da bu Ahmet Davutoğlu yok muydu?
Kendi yönettiği ülkenin toprağına füze attırmayı düşünen bu adamların "bir tek saç teline zarar gelmesi halinde" edebiyat yapmasına hangi aklı ve vicdanı olan adam inanır? Suriye tarafından kaç tane bomba ve füze de atıldı, kaç tane vatandaşımızda bunun sonucunda hayatını kaybetti. Ne malum sizin parmağınızın olmadığı?
"Dünya Lideriyiz" şeklinde ahmak kandıranlara şunu hatırlatmak lazım. Dünya Liderliği bir avuç olan IŞİD terör örgütünden konsolosluk çalışanlarını ve vatandaşlarımızı pazarlıkla teslim almak değil, onları başta çeşitli oyunlar için teslim etmemektir.
Başka ülkelerin ve terör örgütlerinin menfaatleri için Türkiye'yi yöneten bir iktidar ne ülkenin geleceğini, ne vatandaşlarımızın huzurunu düşünür. Onların tek derdi iktidarlarını korumaktır. Aynı AKP'nin yaptığı gibi…
Türkiye'de PKK'ya her türlü alanı açanlar, Suriye'de2000 silah, füze yardımını IŞİD,El-Nusra ve El-Kaide arasında pay edenler bu üçlü tiyatro oyuncusu değil miydi?
Adamın birisi annesini, babasını öldürmüş; mahkemeye çıkartmışlar… Adam demiş ki: Hâkim bey hem öksüz, hem yetimim; beraatimi istiyorum.
Mesele aynı bu ana-baba katili evlat gibidir.
Bunlar Leman dergisindeki kapıdan soğuk gelmesin diye anne ve babasını kapının önüne paspas gibi yatıran "Hain Evlat Ökkeş" tiplemesidir aynı zamanda ! 2000 silah, füze yardımını IŞİD,El-Nusra ve El-Kaide arasında pay edenler küresel oyunun parçası değil miydi?
Adamın birisi annesini, babasını öldürmüş; mahkemeye çıkartmışlar… Adam demiş ki: Hâkim bey hem öksüz, hem yetimim; beraatimi istiyorum.
 AKP'nin zihniyet hali de  aynı bu katil evlat tiplemesindeki gibidir.
Bunlar kapıdan soğuk gelmesin diye anne ve babasını kapının önüne paspas gibi yatıran Leman dergisindeki "Hain Evlat Ökkeş" tiplemesidir aynı zamanda !
PKK ve IŞİD'ı aynı anda idare etmek gerçekten büyük bir kabiliyettir. Bunu şeytan bile beceremez.