Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Rusya'nın Çarlık, Sovyet ve sözüm ona Federasyon adı altındaki rejimlerine ve bu rejimlere kuklalık eden demokrasi, adalet, insan hakları ve özgürlük ideallerinden zerre kadar nasibini almamış odaklara karşı 100 yıldan uzun süredir millî mücadelesini başı dik, boynunu asla eğmemiş, millî gurur, onur ve vakarıyla sürdüren #Kırım Tatar halkı kan kardeşleri Kazak halkının her zaman yanındadır ve onların demokrasi, adalet, insan hakları, özgürlük ve eşitlik mücadelesi bizim mücadelemizdir.

#Kırım Tatar halkı ve onun millî kurumlarının, dün Çarlık ordusunu topraklarına davet eden yobaz yerel han ve beylerden, yakın tarihte Bolşevik #Rusya'yı yardıma çağıran yerel bolşeviklerden ve bugün acımasız cani Putin'in Rusya'sını ülkesine davet edenlerden yana tavır takınmasını beklemek ve ülkesini #Rusya'nın sömürgesi haline getirenlerin destekçisi olmasını ummak en basit ve kibar tabiriyle hayal dünyasında yaşamaktan öte değildir.

İsmail Gaspıralı'nın "Dilde, Fikirde, İşte Birlik" şiarı esasen #Türk milletinin yani bu milleti oluşturan Türk soylu halkların, boyların birliğidir ve bu şiarın amacı Türk budunun bir olarak müreffeh, gelişmiş bir halk olarak yaşamasıdır. Bu şiarı meze edinip yabancı ulusların ordularını #Türk yurtlarına davet edenleri alkışlayanlara #Kırım Tatar halkının muhabbet beslemesini asla ve kat'a beklemeyiniz.

1571 yılından beri her gün 8 km2 #Türk toprağını yutan #Rusya emperyalizminin destekçilerinin soyu ve kökeni ne olursa olsun 250 yıla yakın süredir #Rusya tarafından her türlü katliama, zulme, baskıya uğratılan #Kırım Tatarlarının bu kuklalara ve onları oynatan Kremlin'deki patronlarına karşı mücadelesi değişmez ve sarsılmaz kararlılığıyla devam edecektir.

Yüce Allah, büyük #Türk milletinin ve onun cüzü #Kazak kardeşlerimizin yardımcısı olsun. 

(Birlesik Krallik Qirim Dernegi Baskani- Levent Aysan)

Editör: TE Bilisim