Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Kırşehir'den, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele eden emniyet personeline Ramazan Bayramı hediyesi olarak 15 binin üzerinde kumanya gönderildi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan emniyet personelinin yanlarında olduklarını hissettirmek ve emniyet mensuplarına manevi destekte bulunmak amacıyla yapılan Ramazan Bayramı hediyesi etkinliği hakkında bilgi veren Kırşehir Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ömer Çetiner, 2011 yılında kurulan derneğin yöre halkı ve iş adamlarının desteği sayesinde düzenlediği etkinliklerle polisin yanında olduğunu söyledi. Çetiner, başta Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve emniyet personeli olmak üzere kentteki iş adamları ile Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) personelinin kendilerine katkılar yaptığını anlattı. Çetiner, "Konserve, kavurma, et, çikolata, kek ve gofretten oluşan 15 binin üzerinde kumanya sağlık ve hijyen şartlarına uygun araçlarla bölgedeki illere ulaştırıldı. Onlar bölgede bizim için teröristlerle mücadele yapıyorlar. Manevi olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." dedi.

Etkinlik, Kırşehir Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildi. Her türlü ortam ve konumda tüketilebilen gıda malzemeleri, hijyenik özelliklere sahip trayler ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere önceki gün ulaştırıldı.

Cihan

Editör: TE Bilisim