İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Kırıkkale'de, araç sahibi ve kızının içinde olduğu otomobilin, çalışırken aniden patlayarak alev alması, Yahşihan TOKİ’de yaşayan vatandaşları korkuttu. Öğretmen Hüseyin Günerus (32) ve kızı Betül Günerus (9), yanmaktan son anda kurtuldu. Yangın sırasında küçük kız, korkudan gözyaşlarını tutamadı.

Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Hüseyin Günerus, kızı ile okula gitmek için aracını çalıştırdı. Araç, ısınırken aniden patlayarak alev almaya başladı. Araç, bir taraftan yanarken içindeki benzin de etrafa yayıldı. Baba ve kızı araçta mahsur kaldı. Yangını gören vatandaşlar, araçlarında bulunan yangın tüplerini yanan araca sıkmaya başladı. Bu arada Kırıkkale ve Yahşihan İtfaiyesi'ne haber verildi. Araçta bulunan baba ve kızı kilitlenen araçtan zor çıkartıldı. Olay yerine gelen Kırıkkale ve Yahşihan itfaiyeleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sırasında küçük kız, korkudan gözyaşlarını tutamadı.

Kızının ve kendisinin son anda yanmaktan kurtulduğunu ifade eden Hüseyin Günerus, “Cana geleceğine mala gelsin. Önemli olan kızımın kurtulması.” dedi.

Editör: TE Bilisim