90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
 AKP 12 yıllık iktidarı süresince başlangıçta gizli ve ısrarla inkar ederek başlattığı terör örgütü ile görüşme sürecini ve onun siyasal uzantısını bu siyasal sonuca taşımaya çanak tutmuştur.
Bölücü örgütün uzantısı buraya tesadüfen gelmedi.Bu dövüş danışıklı bir kavgadır.
Ülkenin en öncelikli konusunda kanlı bölücü örgütün uzantısı olan partiye  en yakın AKP ve CHP dir.Aynı siyaset dilini kullanarak Öcalan ile örtüşüyorlar.
MHP ye akla hayale gelmeyen iftiralar atanlar sözde çözümün önünü tıkıyor diyerek her gün merhametsizce saldırıp "şehit gelmiyor yalanı ve hayali" ile milleti aldattılar.
Şimdi artık bu açılım ortakları yanlarına CHP yi de alarak birlikte güçlü bir koalisyon kursunlar.MHP ve Türk milliyetçilerinin böyle bir koalisyonda asla işleri olmaz.Güney doğu başta ülkenin her tarafında meydana getirilen bu fiili durumun baş sorumlusu ve hazırlayıcısı AKP dir. 
Artık bu fiili durum AKP Öcalan koalisyonu ile taçlandırılmalıdır.Neden şikayetçi oluyorlar? Bu siyasal sonucun sorumlusu kendileri değil midir?
 O zaman kendi akıllarına uygun seçenekte bu değil midir? MHP ne AKP nin nede siyaset simsarları yalaka yalama medyanın yedek lastiği değildir.
MHP nin bu siyasal sonucunda akıtılan ter gözyaşı çile ve temiz iradesi bu siyasi kirliliğe katil ve vurguncu takımına makam değneği olamaz.
Uzlaşma arayışını kuzu kuzu anlaştıkları bölücülerle sürdürmeli onlarla iktidar olmalıdırlar.
Tek bir MHP li böyle bir koalisyona rıza gösteremez çünkü bunlar her türlü pisliğe bulaşır ama suyunu bu camianın üzerine döker ve iftira ile kendilerini kenara çekerler.
Çünkü geçmişte kurulan koalisyon zorluklarına rağmen her türlü karalamayı iftirayı atarak kendilerine yandaş yanaşma besleme medya ile destek bulmuş ve kara bir dönem ak diye millete sunulmuştur.
Başka kapıya her gün gittiğiniz kapıda çözüm arayın siz çözümünüzü çoktan buldunuz iyi çözümler!

Editör: TE Bilisim