Koruyamadınız...

Bizi aydınlatan elektriği koruyamadınız.

Minibüse binen Özgecan'ı koruyamadınız
...

Nöbetteki Mehmetçiği,göndere çekilen bayrağımızı koruyamadınız
...

Üniversitede vatansever Fırat kardeşimizi koruyamadınız.

.. İlk Okulda sorardım;yurt dışında hangi toprağımız var? Çocuklar hep birden :Süleyman Şah Türbesi ve civarı derlerdi.O vatan toprağını koruyamadınız.

Koruyamadınız Somada ölen işçi kardeşlerimizi

...

Koruyamadınız 17 tane Ege Adasını,Tansu Çiller'in Yunanlıları kovduğu Kardak Kayalıklarını koruyamadınız.

Koruyamadınız Tabiatı-Doğayı yandaşa soydurdunuz her yeri, milli kuruluşları koruyamadınız,satıp savdınız

...

Koruyamadınız haysiyeti,şerefi,Ankarayı parsel parsel sattınız,Arınç Amca söyledi billahi biz demedik, koruyamadınız Atatürk Orman Çiftliğini o güzelim ağaçları koruyamadınız

...

Sınırlarım yolgeçen hanına döndü,alkışlarla karşıladınız vatan hainlerini,sınırlarımızı koruyamadınız

...

Koruyamadınız emekliyi ,memuru,işçiyi pula sattınız,açlığa mahküm ettiniz asgari ücretliyi

...

12 yıl önce kişi başına düşen dış borç :1.963 dolar,Şimdi ise 4.830 dolar. Tepe konuştukça dolar fırladı ,Türk parası dibe vurdu,cepler boşaldı ,Türk parasını maalesef koruyamadınız

...

Milli Eğitimi dibe indirdiniz, Öğretmenliğin değerini koruyamadınız. Köylüyü ,çiftçiyi bitirdiniz ,onları açlığa mahküm edip,makarnaya ,kömüre ,çiçek yağına kul köle yaptınız,ekilen -biçilen toprakları koruyamadınız! 


İslamı şahsi ve siyasi çıkarlarınıza alet ettiniz , saf ,cahil insanları kandırdınız ,onların şahsiyetlerini koruyamadınız

... Öcalan katili ile masaya oturup ,o ne derse baş tacı yaptınız,Türk Devleti'ni milletler arenasında rezil ettiniz.

Türk'ün Töresini ,haysiyetini koruyamadınız... Atatürk'ü bırak korumayı da ,o yüce insana her gün hakaretler yağdırdınız. Allah'ın izniyle bu ülkenin kurtarıcısı,Cumhuriyetimizin kurucusu ,ismimizin Agop,Elvis,Onassis ,Elizabet değil de,Mustafa, Ahmet,Mehmet ,Emine,Ayşe ,Fatıma olmasını sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü her yerden silmek için sinsice çalıştınız, onu yok saydınız,kalplerden silmek için ona her çamuru attınız,atmaya devam ediyorsunuz.

Atatürk'e ait ne varsa yok ediyorsunuz ,onun eserlerini korumuyorsunuz ,koruyamadınız

...

Kasaları ,ayakkabı kutularını,arsaları ,bebek katilini koruduğunuz kadar , Türk kelimesini koruyamadınız,bilhassa düşman oldunuz.

..

Koruyamadınız devletin SAVCISINI, katlettirdiniz .Utanmadan da sağda solda sırıtıyorsunuz. Size inanan binlerce insanı yine kandırmak için ,muhalefete yine çamur atıp,gücü elde tutmaya gayret ediyorsunuz.O savcının ailesi ,çocukları şimdi ne haldeler !!!

Yazıklar olsun,ülkem ne hallere getirildi,yazıklar olsun. Sayın Savcı sizi koruyamayanlara yazıklar olsun

... Saygılarımla...