Adana Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Adana Ülkü Ocakları İl Başkanlığı
TUSKON’a bağlı Kozan Girişimci İşadamları Derneği’nin (KOGİAD) 4. olağan kongresi yapıldı. Kongrede derneğin yeni başkanı M. Soner Uzun oldu.

Özel Burç Koleji toplantı salonunda gerçekleşen kongrede Genel Sekreter Kadir Okutan, faaliyetlerini anlattı. Daha sonra yapılan seçimde başkanlığa Mustafa Soner Uzun getirildi.

Üyelere bir konuşma yapa yeni başkan Uzun, TUSKON ile birlikte 16 iş adamları derneğinin oluşturduğu ANSİFED üyesi oluklarını söyledi. Devraldığı bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağını aktaran Uzun, “Kozan’ı ülkemize ve dünyaya tanıtmak, iş adamlarımıza yeni pazarlar bulmak için yeni projeler yapıcağız. Kozan için öncü bir sivil toplum kuruluşu görevi görmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Uzun’a görevi devreden Adem Açıcı da “Bu emaneti bizden daha iyi götüreceğine inandığımız Soner Uzun kardeşimize başarılar diliyorum. Her zaman için destekçisiyiz. Tüm üyelerimizden derneğimizin üye sayısını artırmalarını rica ediyorum. Çoğaldıkça sesimizi daha güzel duyurabiliriz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından KOGİAD’ın yeni başkanı Mustafa Soner Uzun, hizmetlerinden dolayı önceki başkan Açıcı’ya teşekkür plaketi verdi.

KOGİAD yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: M. Soner Uzun, Kadir Okutan, Yusuf Türktan, Nehir Kütük, Neclet Göçer’den oluştu.
Editör: TE Bilisim