Millî şair yazar eğitimci merhum Dilaver Cebeci üstadım Millî şair yazar eğitimci merhum Dilaver Cebeci üstadım
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Kare Sanat Günleri 11-13 Aralık tarihleri arasında Adana izleyicisiyle kucaklaşıyor. Bu yıl onaltıncısı düzenlenecek etkinlik her yıl olduğu gibi fotoğraftan resme, tiyatrodan heykele kadar sanatın çeşitli dallarını Adanalılarla buluşturacak.

İlki 1999 yılında gerçekleştiren 13 Kare Sanat Günleri’nde hem trafik kazasında hayatını kaybeden 13 sanat dostu anılırken hem de tiyatro, resim, fotoğraf ve heykel atölyeleri, konserler ve söyleşilerle Adanalılara sanatla iççe bir üç gün sunuyor. Her yıl olduğu gibi Adana Amatör Fotoğrafçılar Derneği tarafından düzenlenen Altın Kamera Fotoğraf Yarışması Sergisi ve ödül töreni ile bir kez daha sanatseverlerle buluşacak etkinlik, dünyadan ve ülkemizden çeşitli sanat dallarında üretilen eserleri ve sanatçıları Adanalılarla buluşturuyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Onaltıncısı düzenlenecek ‘13 Kare Sanat Günleri’ bu yıl yine tüm sanat dallarını kucaklayan bir programla hazırlandı. Sanatseverleri ve halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz. Bu bereketli topraklarda sanat adına kültür adına yapılan tüm etkinliklerin destekçisiyiz ve destekçi olmaya devam edeceğiz." dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 16. Altın Koza 13 Kare Sanat Günleri 11-13 Aralık 2014 tarihlerinde sanatseverlerle buluşuyor.

Editör: TE Bilisim