Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birincilik ipini göğüsleyen Atalay Demirci, seviyeli espri yapma konusunda özel bir çaba harcamadığını söyledi. Demirci, "Sahneye çıktığım zaman, siz annenizle gelmiş olabilirsiniz gösteriye. Benim yapacağım espriden ikinizin de utanmaması lazım. Ben böyle tercih ediyorum.” dedi.

Atalay Demirci, yarışmada birinci olduktan sonra tıp bayramı sebebiyle ilk gösterisini doktorlara yaptı. Önceden doktorlara söz verdiği için tıp bayramında sahne aldığı belirten Demirci, Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) sorularını cevapladı. Öğretmenlere ve doktorlara gösteri yapacağı zaman üzerinde biraz daha durduğunu belirten Demirci, "Senelerdir öğretmenler gününde öğretmenlere, tıp bayramında doktorlara gösteri yapıyordum. 'Hayır' diyemedik. Doktorlar çok yoğun oldukları için nadiren eğlenen insanlar.” ifadelerini kullandı.

Yarışmadan sonra çok yoğun bir süreç yaşadığını belirten Demirci, "Önemli bir televizyon yarışmasında önemli bir netice aldık. Dolayısıyla şu an hem medyanın ilgisi, hem insanların teveccühü son derece iyi. Planlamada, kurgu yapmada zorlanıyoruz biraz. Onun haricinde her şey çok iyi." diye konuştu.

Seviyeli espri yapma konusunda soruya Demirci, "Bu tarz espri için ayrı bir çaba sarf etmiyorum. Nasıl yaşıyorsam sahnede de öyle konuşuyorum. Seviyeli-seviyesiz espriye pek katılmıyorum. Bu biraz benim tercihim. Sahneye çıktığım zaman, siz annenizle gelmiş olabilirsiniz gösteriye. Benim yapacağım espriden ikinizin de utanmaması lazım. Bu benim mizaha bakışımla ya da ülkenin mizaha bakışıyla ilgisi yok. Şahsen tercih ettiğim bir konu. Bu konuşuluyor ama ben böyle tercih ediyorum.” cevabını verdi.

'ALLAH BAHA'NIN BAHTINI AÇIK ETSİN!'

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ikincisi olan küçük Baha ile görüştüklerini ifade eden Demirci, ”Baha ile öncesinde de görüşüyorduk. Çok tatlı bir çocuk. Ben onu ısırmak isterken o köşe bucak kaçıyordu. Allah bahtını da açık etsin! nazarlardan korusun! Hep dua ediyoruz. Çok yetenekli, çok yoğun ilgi var. Birden bu ilgi kesilebilir ve psikolojik olarak bocalayabilir diye benim endişelerim oldu. Ama İnşallah hayırlısı olur.” diye temennilerde bulundu.

Senaryo yazıp komedi filmi çekme planlarının olduğunu söyleyen Demirci, “Yakın zamanda 'Kel Alaka' diye yeni bir gösterimiz var. Nisan, Mayıs ayında Avrupa turnesiyle başlayacak. Ondan sonra da ileriye yönelik bir sinema projesi kafamda var. Senaryolaştırıp bir komedi filmi yapmayı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim