Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden Türk Halk Müziği sanatçısı Kamil Sönmez'in bundan böyle, yaşarken heyecanla seslendirdiği Karadeniz türkülerinde buram buram tüteceğini, her fırsatta dua ve özlemle hatırlanacağını kaydetti.

Bahçeli, yayımladığı başsağlığı mesajında, usta yorumcu, tiyatro ve sinema alanında hatırı sayılır izler bırakmış Sönmez'in vefatından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Sönmez'in çok yönlü sanatçı kişiliğiyle gönüllere taht kurduğunu, saygınlığı, mütevazılığı ve dürüst nitelikleriyle her zaman takdir topladığını vurgulayan Bahçeli, mesajında, "Bu değerli sanat insanımız, bundan böyle, yaşarken heyecanla seslendirdiği Karadeniz türkülerinde buram buram tütecek, her fırsatta dua ve özlemle hatırlanacaktır" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sönmez'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sanat camiasına ve Türk milletine başsağlığı diledi.
Editör: TE Bilisim