Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Osmaniye Gençlik, Abdullah Gül Üniversitesi Basketbol Takımı’nın yardımcı antrenörü Ender Ünlü ile anlaştı.

Zor süreçten geçen takımı toplamak adına kan değişikliğine gidildiğini belirten Kulüp Başkanı Murat Teke, "Takım ligde kötü sonuçlar alıyor. Yönetim kurulu üyeleri ile yaptığımız toplantıda teknik açıdan farklı bir yönetime ihtiyaç olduğunu karar verdik. Aydın Uğuz ile dostça yollarımızı ayırdık. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi’nin yardımcı antrenör Ender Ünlü ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını belirten Teke, "Sezon sonuna kadar zorlu 12 maç var. Takım olarak 12 maçtan 6 yada 7 maç galip gelirsek ilk 8 gireriz. Takımımızın puana ihtiyacı var. Bu sebeple antrenör değişikliğinin takıma olumlu yansımasını bekliyoruz. Ender Ünlü, birinci ligde uzun yıllar aktif çalışmış, tecrübesine ve deneyimine güvendiğimiz bir teknik adam. Hocamızla sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Umarım onun da katkısıyla kalan maçlarımızda başarılı sonuçlar alır ve üst sıralara çıkarız." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim