Millî şair yazar eğitimci merhum Dilaver Cebeci üstadım Millî şair yazar eğitimci merhum Dilaver Cebeci üstadım
‘Çakallarla Dans’ serisinin devamı niteliğinde olan "Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı” filminin özel gösterimi Adana’da yapıldı.

Optimum Alışveriş Merkezi’ndeki Avşar Sineması'nda gerçekleştirilen komedi filminin özel gösterimi büyük ilgi topladı. Gösterime filmin senaristi Ali Tanrıverdi, yönetmeni Murat Şeker, başrol oyuncuları Bülent Serttaş ve Derya Şensoy katıldı.
Özel gösterim öncesinde oyuncularla birlikte gazetecilerin sorularını cevaplayan Yönetmen Murat Şeker, "Filmdeki en çakal oyuncu kim?" sorusuna esprili bir dille karşılık vererek, "Deli Recep karakterini canlandıran Bülent Serttaş en çakal oyuncu. Çünkü eşofmanla spor yaparken milleti dolandıran bir mafya babası." dedi. Türkiye’deki seri filmler arasında, her filmde seyircisi artış gösteren tek film olduklarını belirten Murat Şeker, "Bu çok kıymetli bir rekor. Özellikle devam filmlerinde bu kadar yükselişe geçmek çok önemli. Bizim kendi hedefimiz aslında ikinci filmdeki sayıyı geçmekti ve bunu fazlasıyla başardık." diye konuştu.

Filmin devamını yapmak istediklerini belirten yönetmen Murat Şeker, şunları kaydetti: "Daha vizyona gireli 16 gün oldu, aklımızdaki rakamın çok üstündeyiz, daha da çıkacağız. Rakamlar bize maddiyattan daha çok seyircinin teveccühünü gösterdiği için ilgimizi çekiyor. Biz filmciyiz, insanlar izlesinler diye yapıyoruz. Biz işin maddi kısmında değiliz; filmi seyirciler beğendi, bize de ileriki dönemlerde yeni filmler yapmak düşer."

Oyuncu Derya Şensoy ise soruları cevaplarken, ilk sinema filminde annesi Derya Baykal’la oynamaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Şensoy, "Çok heyecanlandım. Çok güzel bir anı oldu benim için. Bu ekipte hepimiz arkadaşız ve daha çok güzel işlere imza atacağız. Artık sinema filmlerinde oynamak istiyorum." dedi.

Filmde Deli Recep karakterini canlandıran Bülent Serttaş ise karakterin kendisine zıt olduğunu vurguladı. Serttaş, "Ben uzun havayı bile gülerek söylüyorum. Mafya babasını canlandırırken aslında yabancılık çekmedim, çünkü hep o alemlerin içindeyim. Rolümü beğendim ve halen yüz bin liramın peşindeyim, Adana’ya kadar geldim." diyerek esprili bir yorum yaptı.

Film ekibi, basının sorularını cevapladıktan sonra sinema salonunda filmi izlemeye gelenlere hitap etti. Oyuncular, filme büyük ilgi gösteren sinemaseverlere teşekkür ettikten sonra Sabancı Merkez Cami, Seyhan Nehri ve tarihi Taşköprü manzarası eşliğinde Adana kebabı yendi.

Editör: TE Bilisim