İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin özel gösterimi için Ankara'daki ANKAmall’a geldi. Yılmaz, “İyi bir film yaptık. Günümüzde gülmek lüks değil ihtiyaç. Bu filmle 2 saat de olsa güleceğinizi umuyorum.” dedi.

Cinemaximum sinemalarında düzenlenen geceye Ankara’nın tanınmış isimlerinin yanı sıra gazeteci, film eleştirmeni ve sanatçılar da katıldı. Film gösteriminden önce konuşan Cem Yılmaz, sinemanın tek kişilik gösteriye göre daha farklı olduğunu belirterek, “Sinemada bir yan salonda Bond oynuyor. Burada bizimki oynuyor. Ama vefa önemli bir şey. Git şimdi yan salona Bond yok. Ama biz burada, ANKAmall’dayız, bu da bizim bir farkımız olsun. Zaman zaman salonlara giderek film izliyoruz. Makyaj ve kostümün dışında nasıl göründüğümüzü görün diye tüm salonları tek tek geziyoruz. Gittiğimiz her yerde herkesin cep telefonu kullandığını görüyoruz. Bu da güzel bir gelişme.” şeklinde konuştu.

“İYİ ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yoğun ilginin salonların doluluk oranlarından da anlaşıldığını belirten ünlü komedyen, “Salonları doldurdunuz. Bizi böyle bir günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Filmimiz bir komedi filmi. Çok eğlendirecek sizi. Biz elimizden geleni yaptık. Artık ülkemizde gülmek bir lüks değil, ihtiyaç. Bu filmle 2 saat de olsa güleceğinizi umuyorum. Uzun zamana kalacak işler yapmaya çalışıyoruz. İyi bir komedi olmasını istiyoruz. Yaparken çok eğlendik. Amacımız bugün izlediğimizde bizi eğlendiren filme, önümüzdeki sene baktığımızda ‘güzelmiş galiba’ hissiyatını uyandırmak istiyoruz; üstünden 5 sene geçtiğinde ‘hakikaten güzel filmmiş’, 10 sene geçtiğinde de ‘yahu adamlar zamanında yapmışlar’ dedirtmek lazım. 20 sene sonrasını da siz tahmin edin artık.” ifadelerini kullandı.

"ANKARA SEYİRCİSİ ÖZELDİR"

Oyuncu Irina Ivkina’nın da küçük bir konuşma yaptığı gecede ANKAmall’u sosyal medya üzerinden takip eden şanslı izleyiciler, karşılarında Cem Yılmaz ve ekibini gördüklerinde büyük mutluluk yaşadı.

Ivkina’nın İngilizce olarak “İyi seyirler diliyorum” demesi üzerine Cem Yılmaz, “Ben Irina’ya Ankaralıların İngilizcesi iyidir, dedim” şeklinde espri yaptı.

YAZIP YÖNETTİĞİ 4. FİLM

Cem Yılmaz’ın hem yazdığı hem yönettiği 4. film olan Ali Baba ve 7 Cüceler, geçen cuma günü gösterime girdi. Yapımcılığını da Cem Yılmaz ve Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çetin Altay, Irina Ivkina, Yosi Mizrahi gibi oyuncular yer alıyor.

Editör: TE Bilisim