Talat Ülker'den 'Nasihat' şiiri Talat Ülker'den 'Nasihat' şiiri
Harry Potter serisi yazarı J.K. Rowling'in kaleminden çıkan "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" (Fantastic Beasts and Where to Find Them) filminin “Newt Scamander: Yeni Büyü Çağının Yeni Kahramanı" adlı özel videosu Türkçe altyazısıyla yayınlandı.

Harry Potter serisinin yan kitabı olarak okurlarla buluşan Fantastic Beasts and Where to Find Them, sinemaya uyarlandı. Daha önce görselleri, fragmanı, film kamera arkası görüntüleriyle merak uyandıran fantastik film, bu kez özel videosuyla heyecanı daha da arttırdı. Harry Potter serisinde olduğu gibi izleyicileri sihirli dünyaya davet eden film, J.K. Rowling tarafından yaratılan büyücü dünyasına dönen yepyeni bir macera sunuyor. Filmi, son dört “Harry Potter” filmini de yönetmiş olan David Yates yönetiyor. Akademi Ödüllü Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”), filmin başkarakteri Newt Scamander’i canlandırıyor.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Filmin oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Danimarkalı Kız (The Danish Girl) filmiyle "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde Oscar'a aday olan Eddie Redmayne'ın başrolde olduğu filmde Jon Voight, Gemma Chan ve Carmen Ejogo, Katherine Waterston, Jenn Murray, Ezra Miller, Colin Farrell, Dan Fogler ve Samantha Morton gibi isimler yer alıyor.

“Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” tüm dünyada ve Türkiye’de 18 Kasım’da vizyona girecek.
Cihan

Editör: TE Bilisim