Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti
'3. Uluslararası Fotoğraf Festivali'nin hazırlıkları sürerken, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarının kareleri Bursa’yı süslemeye başladı.

Bursa’yı ve Bursalıları fotoğraf sanatının en güzel örnekleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen ‘3. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali’ (FotoFest), 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Cumhuriyet Caddesi İnönü Kavşağı’ndaki festival yürüyüşüyle başlayacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden festival kapsamında fotoğraflar, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ni (Merinos AKKM) süslemeye başladı.

Merinos AKKM Fuar Alanı’nda dünya fotoğrafının önemli isimleri Bruno Barbey, Thomas Hoepker, Gael Turine, Christopher Morris, Massimo Mastrorillo, Davide Monteleone, Marcus Bleasdale, Werner Bischof ve Türk fotoğrafının önemli isimleri Kamil Fırat, Kutup Dalgakıran ve Nihal Gündüz’ün yanı sıra 200’ü aşkın fotoğraf sanatçısının eserleri uzmanlar tarafından asılıyor.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Bursa FotoFest’te dünyanın en büyük fotoğraf sergisinin açıldığını söyledi. Pala, "Yarışma ve sergileme için gelen 10 bin fotoğrafın içinden seçilen, 222 fotoğraf sanatçısının 2 bine yakın fotoğrafı ekim ayı sonuna kadar 86 sergi ile Merinos AKKM Fuar Alanı’nda sergilenecek. Bursalıları, öncelikle 5 Ekim Cumartesi saat 16.00’da Cumhuriyet Caddesi Dörtyol Kavşağı’nda başlayacak olan festival yürüyüşüne katılımlarınızı bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim