Türk sineması Türkiye sineması oldu türkü silmeye devam! Türk sineması Türkiye sineması oldu türkü silmeye devam!
Türk pop-rock müziğinin yeni isimlerinden Gökhan Bölükçü, yeni albümü 'Senin Gibisi'nin piyasaya çıkmasından sonra ilk konserini Zirve Üniversitesi'nin Kültür, Sanat ve Spor Şenliği olan ZirveFEST 2015'de verdi. Yeni albümünde Kıraç ve Bertuğ Cemil gibi ünlü isimlerle yaptığı düetleri seslendiren sanatçı, yaklaşan Anneler Günü için de giydiği tişörtle anlamlı bir mesaj verdi.

Gökhan Bölükçü, bu yıl 5'incisi düzenlenen organizasyon kapsamında sahne aldı. Çıkardığı 'maxi single' albümü 'Senin Gibisi'ndeki sevilen şarkıları seslendiren Bölükçü, repertuarında pop rock soundlu farklı parçalara da yer verdi. Kıraç'la seslendirdiği 'Hüzün Sisleri' izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, yine albümde yer alan ve Bertuğ Cemil'le yaptığı bir başka düet olan 'Elbet Yanarsın' şarkısı da konsere katılanları coşturdu. Konserde Gökhan Bölükçü'nün ekibinde yer alan ve Türkiye'nin tanıdığı ünlü aranjörler arasında yer alan Cengiz Köroğlu da genç sanatçıya destek verdi. Konsere katılanların bir doğuma şahit olduğunu aktaran Köroğlu, Bölükçü'nün yaptığı müzikle, bu alanda önemli bir isim olacağını belirtti. Yaklaşan Anneler Günü'nü sahnede giydiği 'Dünyanın 7 harikası var diyorlar, benim tek harikam annem' yazılı tişörtle kutlayan Bölükçü büyük alkış aldı.

Bölükçü'nün müzik piyasasına yeni çıkan 'maxi single' tarzındaki çalışmasında 2'si düet olmak üzere toplam 5 şarkı yer alıyor. Bölükçü, ayrıca bu 5 şarkının karaoke versiyonlarını da sevenleriyle buluşturdu. Müzik direktörlüğünü Türkiye'nin önde gelen aranjörlerinden Cengiz Köroğlu'nun üstlendiği albümde, Hakan Parlakgümüş ve Metin Arıgül gibi usta isimlerle de çalışan Bölükçü, albümün ilk klibini Ferhat Kılıç yönetmenliğinde albüme ismini veren 'Senin Gibisi' isimli parçaya çekti. Bölükçü'ye albümünde iki büyük sanatçı da düetleriyle destek oldu. Kıraç'la 'Hüzün Sisleri', Bertuğ Cemil'le de 'Elbet Yanarsın' isimli şarkıları birlikte seslendiren Bölükçü'nün albümünde, 'Ayrılmam' isimli slow ve 'Yirmili Aşklar' isimli de genç kitleleri coşturacak bir şarkı yer aldı.

Editör: TE Bilisim